Nomenaments telemàtics curs 2017-2018: informació


Una vegada finalitzades les adjudicacions de destinacions provisionals del mes de juliol, es preveu que entre el 30 d'agost i el 8 de setembre de 2017, els serveis territorials del Departament d'Ensenyament i el Consorci d'Educació de Barcelona faran els actes de nomenament telemàtic necessaris per adjudicar les vacants i substitucions que hi hagi pendents d'assignació entre el personal inscrit a la borsa de personal docent.
A partir de l'11 d'agost s'informarà de les dates concretes en què es duran a terme aquestes adjudicacions de vacants i substitucions (entre el 30 d'agost i el 8 de setembre).

... Llegir aquest article ...Oposicions 2017: llista d'aspirants seleccionats


RESOLUCIÓ ENS/1708/2017, d'11 de juliol, per la qual es fan públiques les llistes d'aspirants que han estat seleccionats en el concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent convocat per la Resolució ENS/1814/2016, de 18 de juliol.

... Llegir aquest article ...Adjudicacions de destinacions provisionals per al curs 2017-2018: resolució provisional


Resolució provisional d'adjudicacions de destinacions provisionals per al curs 2017-2018.

... Llegir aquest article ...Augment de l'1% de les retribucions


La Generalitat, tal com us havíem informat, abonarà als empleats públics aquest juliol l’increment de l'1% de les seves retribucions.

... Llegir aquest article ...


Centre d'Atenció al Professorat


Atenció al professorat durant

les vacances d'estiu

ATRI: Nou portal de l’empleat de l’Administració de la Generalitat0

Lectures (152174) 05/05/2010, 09:13  | 

A partir del proper dilluns dia 10 el portal ÈPOCA deixarà de funcionar i serà substituït pel portal ATRI.

A partir del dilluns 10 de maig les persones que treballen al Departament d'Educació tindran accés a ATRI, el nou portal de l’empleat, que substitueix l’actual portal EPOCA.

ATRI proporcionarà millores pel que fa a l’accessibilitat i usabilitat dels continguts actualment disponibles a EPOCA. També hi ha un canvi d’imatge, més moderna i visual, i més endavant s'hi incorporaran nous serveis per a la realització de gestions de personal, com la consulta i sol·licitud de modificació de dades personals i la gestió d’indemnitzacions per raons de serveis.

L'adreça per accedir-hi des de la xarxa corporativa és http://atri.intranet, i per accedir-hi des d'Internet és https://atri.gencat.cat. Des de la Intranet d'Educació també tindreu accés directe al nou portal.

La contrasenya d'EPOCA i ATRI és la mateixa. L'únic que canvia és que l'accés al nou portal distingeix entre majúscules i minúscules; per tant, s’ha d’introduir la contrasenya tal com es va definir originalment. Si es produeixen problemes en l'accés, us recomanem que proveu d'accedir fent servir la contrasenya en lletres majúscules.

Quan entri en funcionament el nou portal, EPOCA deixarà de funcionar.

El suport del portal ATRI serà el mateix que es té actualment a EPOCA:

1. En el cas d’incidències o consultes en les gestions que es fan des del portal, ens podem adreçar a la nostra unitat de personal.
2. Si sou gestors, caps d’equip o validadors, podeu contactar amb l’equip de suport d’ATRI per telèfon o per mitjà d’una bústia de correu específica. Aquestes dades de contacte estan disponibles a la pestanya ‘Les meves gestions’ del nou portal.


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.