Formació: Curs metodologia AICLE (CLIL)


El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix un curs telemàtic de 90 hores de durada reconegut pel Departament d'Ensenyament com a activitat inclosa en el Pla de Formació Permanent del Professorat.
El curs tindrà lloc del dilluns 16/10/2017 al 16/2/2018.

... Llegir aquest article ...Comunicat: Sobre l'increment d'hores de guàrdia


El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) va ser l'únic dels sindicats presents a la Mesa sectorial que no va signar l'acord del 31 de gener amb el Departament d'Ensenyament, perquè el considerem un engany al professorat de secundària. Una de les suposades "millores" d'aquest acord consistia en el intercanvi d'una hora lectiva per una hora de permanència en horari fix. Cap reducció, ni retorn a l'horari anterior a les retallades.

... Llegir aquest article ...


Centre d'Atenció al Professorat

Dirigiu les vostres consultes i/o les peticions de visita de centre al Centre d'Atenció al Professorat.

Els afiliats/des rebran una resposta en 24/48 hores.

ATRI: Nou portal de l’empleat de l’Administració de la Generalitat0

Lectures (153466) 05/05/2010, 09:13  | 

A partir del proper dilluns dia 10 el portal ÈPOCA deixarà de funcionar i serà substituït pel portal ATRI.

A partir del dilluns 10 de maig les persones que treballen al Departament d'Educació tindran accés a ATRI, el nou portal de l’empleat, que substitueix l’actual portal EPOCA.

ATRI proporcionarà millores pel que fa a l’accessibilitat i usabilitat dels continguts actualment disponibles a EPOCA. També hi ha un canvi d’imatge, més moderna i visual, i més endavant s'hi incorporaran nous serveis per a la realització de gestions de personal, com la consulta i sol·licitud de modificació de dades personals i la gestió d’indemnitzacions per raons de serveis.

L'adreça per accedir-hi des de la xarxa corporativa és http://atri.intranet, i per accedir-hi des d'Internet és https://atri.gencat.cat. Des de la Intranet d'Educació també tindreu accés directe al nou portal.

La contrasenya d'EPOCA i ATRI és la mateixa. L'únic que canvia és que l'accés al nou portal distingeix entre majúscules i minúscules; per tant, s’ha d’introduir la contrasenya tal com es va definir originalment. Si es produeixen problemes en l'accés, us recomanem que proveu d'accedir fent servir la contrasenya en lletres majúscules.

Quan entri en funcionament el nou portal, EPOCA deixarà de funcionar.

El suport del portal ATRI serà el mateix que es té actualment a EPOCA:

1. En el cas d’incidències o consultes en les gestions que es fan des del portal, ens podem adreçar a la nostra unitat de personal.
2. Si sou gestors, caps d’equip o validadors, podeu contactar amb l’equip de suport d’ATRI per telèfon o per mitjà d’una bústia de correu específica. Aquestes dades de contacte estan disponibles a la pestanya ‘Les meves gestions’ del nou portal.


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.