ATRI: Nota informativa sobre l'aturada del 3 d'octubre


Com a continuació de la Nota informativa sobre les absències en el lloc de treball el dia 3 d'octubre de 2017 (ATRI de 19.10.17) es recorda que la recuperació d’aquestes absències, considerades justificades, s’ha d’efectuar fins el dia 10 de febrer de 2018, prorrogable excepcionalment fins el...

... Llegir aquest article ...Professors i adoctrinadors


Diari de Girona (14/11).
"No crec en l’horòscop, sóc àries, i els àries som racionals i lògics, no podem creure’ns aquestes bajanades". La cita s’atribueixa Bertrand Russell, tot i que també de vegades a Isaac Asimov. Amb menys ironia, Karl Mannheim palesava, en la seva famosa «paradoxa», la irreflexivitat del concepte d’ideologia. És a dir, no és autoaplicable. Hom pot acusar els altres de fer ideologia, però mai a un mateix; s’estaria autorrefutant.

... Llegir aquest article ...Contra la cacera de bruixes, llibertat de càtedra!


Sempre hem estat defensors de la llibertat de càtedra com a condició inherent a la docència, i vam aconseguir solets que figurés a la LEC –això sí, amb lletra petita-, mentre que d’altres que ara la invoquen, la consideraven prescindible. I també, sempre hi ha hagut temptacions des del poder –de qualsevol color o bandera- de limitar-la i restringir-la. El decret d’autonomia de centres, sense anar més lluny, subordina la llibertat de càtedra del docent al projecte educatiu del centre. I també ens hi vam oposar, sense èxit en aquest cas.

... Llegir aquest article ...Convocatòria de concurs públic per a formar part de la Borsa de Treball de personal docent


RESOLUCIÓ ENS/2470/2017, de 20 d'octubre, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics dependents del Departament d'Ensenyament.
"El termini de presentació de sol·licituds és des del dia 25 d'octubre fins al 13 de novembre de 2017."

... Llegir aquest article ...VI Jornades de Secundària. L'escola inclusiva


Són ja moltes les veus que es declaren partidàries de l’escola inclusiva. De fet, i sota l’aixopluc de moltes institucions, forces centres s’han plantejat aquesta estratègia pedagògica. Davant l’eclosió d’aquesta tendència, i com sol passar, han aparegut entusiastes, detractors i eclèctics. Els entusiastes afirmen que la inclusiva és un camí a seguir per tal d’integrar aquells alumnes amb discapacitats cròniques. Els detractors sentencien que l’escola inclusiva no pot atendre de manera adient a aquests joves. I finalment alguns eclèctics es mantenen en un terme mig dient que tal com s’està aplicant la inclusiva no és la millor manera de les possibles.

... Llegir aquest article ...Oposicions 2018: Places per especialitat. Departament d'Ensenyament


Tot i que hom suposava que demà dia 18 d'octubre s'havia d'acabar de discutir a la Mesa Sectorial la proposta per cossos i especialitats, la web del Departament ja ha publicat la llista de places previstes.

... Llegir aquest article ...


Centre d'Atenció al Professorat

Dirigiu les vostres consultes i/o les peticions de visita de centre al Centre d'Atenció al Professorat.

Els afiliats/des rebran una resposta en 24/48 hores.

ATRI: Nou portal de l’empleat de l’Administració de la Generalitat0

Lectures (155563) 05/05/2010, 09:13  | 

A partir del proper dilluns dia 10 el portal ÈPOCA deixarà de funcionar i serà substituït pel portal ATRI.

A partir del dilluns 10 de maig les persones que treballen al Departament d'Educació tindran accés a ATRI, el nou portal de l’empleat, que substitueix l’actual portal EPOCA.

ATRI proporcionarà millores pel que fa a l’accessibilitat i usabilitat dels continguts actualment disponibles a EPOCA. També hi ha un canvi d’imatge, més moderna i visual, i més endavant s'hi incorporaran nous serveis per a la realització de gestions de personal, com la consulta i sol·licitud de modificació de dades personals i la gestió d’indemnitzacions per raons de serveis.

L'adreça per accedir-hi des de la xarxa corporativa és http://atri.intranet, i per accedir-hi des d'Internet és https://atri.gencat.cat. Des de la Intranet d'Educació també tindreu accés directe al nou portal.

La contrasenya d'EPOCA i ATRI és la mateixa. L'únic que canvia és que l'accés al nou portal distingeix entre majúscules i minúscules; per tant, s’ha d’introduir la contrasenya tal com es va definir originalment. Si es produeixen problemes en l'accés, us recomanem que proveu d'accedir fent servir la contrasenya en lletres majúscules.

Quan entri en funcionament el nou portal, EPOCA deixarà de funcionar.

El suport del portal ATRI serà el mateix que es té actualment a EPOCA:

1. En el cas d’incidències o consultes en les gestions que es fan des del portal, ens podem adreçar a la nostra unitat de personal.
2. Si sou gestors, caps d’equip o validadors, podeu contactar amb l’equip de suport d’ATRI per telèfon o per mitjà d’una bústia de correu específica. Aquestes dades de contacte estan disponibles a la pestanya ‘Les meves gestions’ del nou portal.


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.