Canvi de seu central del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)


El SINDICAT PROFESSORS DE SECUNDÀRIA (aspepc·sps) canvia la seu central de Barcelona. Tot i aprofitar el període de vacances de Setmana Santa per a fer el trasllat, ens veurem obligats a estar uns dies sense poder oferir l'atenció telefònica habitual: entre el dijous 22 i el dijous 29 de març no serà possible atendre trucades al número de telèfon de la seu central, el 933170237.
Durant el període de vacances de setmana santa l'atenció serà: de 26 a 29 de març, telefònica de 09:30 a 13:30 excepte al telèfon de la seu central i per correu electrònic a les diferents seus territorials.

... Llegir aquest article ...Oposicions 2018: llista definitiva d'admesos i exclosos i data de començament de les proves


RESOLUCIÓ ENS/349/2018, de 27 de febrer, per la qual es declara aprovada la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos a la convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent i per a l'adquisició de noves especialitats.
(...)

—3 En totes les especialitats, el dia 13 d'abril de 2018, a les 16 hores, es realitzarà la prova d'acreditació del coneixement de la llengua castellana per als aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i, a continuació, la prova de coneixements de les dues llengües oficials a Catalunya. En ambdues proves només s'hi hauran de presentar els aspirants que havent-les de realitzar no n'estiguin exempts. La resta d'aspirants no hi han d'assistir.

Els aspirants poden presentar la documentació acreditativa per tal d'estar exempts de realitzar la prova del coneixement de les dues llengües oficials a Catalunya, davant del tribunal, el mateix dia 13 d'abril de 2018.

—4 L'acte de presentació davant els tribunals es realitzarà el dia 14 d'abril de 2018, a les 9 hores. Aquest acte té caràcter personal i, en conseqüència, la seva assistència serà obligada. Els que no hi compareguin personalment seran exclosos del procediment selectiu, llevat de casos excepcionals degudament justificats i lliurement apreciats pel tribunal. En el mateix acte de presentació, tots els aspirants d'ingrés lliure i de reserva per a aspirants amb discapacitat, així com els que participin en el procediment d'accés a un cos del mateix grup que participin per la mateixa especialitat, hauran de lliurar la programació didàctica.

Accés a la consulta

... Llegir aquest article ...


Centre d'Atenció al Professorat

Dirigiu les vostres consultes i/o les peticions de visita de centre al Centre d'Atenció al Professorat.

Els afiliats/des rebran una resposta en 24/48 hores.

Concurs de trasllats 2016-2017: incidències (Comunitat Valenciana i termini de reclamacions i desistiments)3

Lectures (2139) 09/03/2017, 16:33  |   |  Etiquetes: #Concurs de trasllats,

Una vegada publicada la resolució provisional del concurs de trasllats han aparegut dos grans incidències.

D'una banda, força sol.licituds de concursants que han demanat destinació a la Comunitat Valenciana s'han vist afectades per un problema al voltant del títol de Capacitació per a l’ensenyament en valencià que només la incompetència administrativa pot explicar satisfactòriament: l’Administració valenciana (segons fonts d'aquesta) no ha rebut la confirmació que els sol.licitants el tenien acreditat (que, segons la nostra Administració, s'havia facilitat i constava a l'expedient personal i, per tant, qualsevol incidència deguda a aquest motiu és responsabilitat de l'Administració receptora).

En qualsevol cas, sigui de qui sigui la responsabilitat, tots els afectats haurien de presentar una reclamació (utilitzant, per exemple, el model d'instància genèric que podeu trobar aquí) davant del seu servei territorial (administració catalana) i aportar el títol, encara que consti a l'expedient personal a ATRI. Aconsellem que es guardi una còpia de la instància amb el segell del registre d’entrada.

D'altra banda, hi ha hagut controvèrsia, per no dir contradicció oberta, sobre la data límit per a presentar reclamacions o desistiments. Segons la convocatòria publicada al DOGC el termini per a presentar-les era de 10 dies naturals la qual cosa volia dir que el termini acabava el 17 de març. Nogensmenys la web del Departament informava que la data límit era el 22 de març. Segons fonts del Departament que ens han informat verbalment, atès que es tracta d'un concurs estatal i que les comunitats van acordar establir aquesta data final, el 22 preval sobre el 17.


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (3)

Esteu opinant sobre: Concurs de trasllats 2016-2017: incidències (Comunitat Valenciana i termini de reclamacions i desistiments)
4/5 (1)
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
maria angeles-94e diu...
Hola,
Sabeu si totes les especialitats estan afectades?

Gràcies
9 març 2017 22.18
teresa-526 diu...
El certificat era un \\\"requisit\\\" per tant afecta a tothom
10 març 2017 10.01
teresa-526 diu...
Caldrà revisar les incidències en cada sol.licitud i si hi ha la de requisit lingüístic llavors reclamar.
10 març 2017 10.59
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.