Resum de la Mesa sectorial de 18 d'octubre de 2017: Oposicions 2018, Obertura de la Borsa de Treball, Horari Adults


Ordre del dia:
1.- Concursos oposició: Convocatòria concurs oposició 2017. Especialitats i places a convocar. Oferta parcial d’ocupació 2017.
2.- Propera convocatòria Borsa de treball.
3.- Torn obert de paraules.

... Llegir aquest article ...VI Jornades de Secundària. L'escola inclusiva


Són ja moltes les veus que es declaren partidàries de l’escola inclusiva. De fet, i sota l’aixopluc de moltes institucions, forces centres s’han plantejat aquesta estratègia pedagògica. Davant l’eclosió d’aquesta tendència, i com sol passar, han aparegut entusiastes, detractors i eclèctics. Els entusiastes afirmen que la inclusiva és un camí a seguir per tal d’integrar aquells alumnes amb discapacitats cròniques. Els detractors sentencien que l’escola inclusiva no pot atendre de manera adient a aquests joves. I finalment alguns eclèctics es mantenen en un terme mig dient que tal com s’està aplicant la inclusiva no és la millor manera de les possibles.

... Llegir aquest article ...D'adoctrinaments i altres herbes


Novament, ja és un vell costum, alguns polítics assenyalen el professorat , de forma esbiaixada, per a justificar la seva incompetència o els seus interessos. A Catalunya els professors de secundària fa anys que patim aquesta continua responsabilització des d’institucions, partits, associacions de pares i, fins i tots, sindicats. Se’ns ha dit que no estàvem prou formats, que no innovàvem perquè vivíem ancorats al passat, que no estàvem prou compromesos amb els canvis de la nostra societat, que no ateníem prou la diversitat, que no educàvem... De tot. Ara toca l’adoctrinament. Una més.

... Llegir aquest article ...Oposicions 2018: Places per especialitat. Departament d'Ensenyament


Tot i que hom suposava que demà dia 18 d'octubre s'havia d'acabar de discutir a la Mesa Sectorial la proposta per cossos i especialitats, la web del Departament ja ha publicat la llista de places previstes.

... Llegir aquest article ...


Centre d'Atenció al Professorat

Dirigiu les vostres consultes i/o les peticions de visita de centre al Centre d'Atenció al Professorat.

Els afiliats/des rebran una resposta en 24/48 hores.

Concurs de trasllats 2016-2017: incidències (Comunitat Valenciana i termini de reclamacions i desistiments)3

Lectures (2046) 09/03/2017, 16:33  |   |  Etiquetes: #Concurs de trasllats,

Una vegada publicada la resolució provisional del concurs de trasllats han aparegut dos grans incidències.

D'una banda, força sol.licituds de concursants que han demanat destinació a la Comunitat Valenciana s'han vist afectades per un problema al voltant del títol de Capacitació per a l’ensenyament en valencià que només la incompetència administrativa pot explicar satisfactòriament: l’Administració valenciana (segons fonts d'aquesta) no ha rebut la confirmació que els sol.licitants el tenien acreditat (que, segons la nostra Administració, s'havia facilitat i constava a l'expedient personal i, per tant, qualsevol incidència deguda a aquest motiu és responsabilitat de l'Administració receptora).

En qualsevol cas, sigui de qui sigui la responsabilitat, tots els afectats haurien de presentar una reclamació (utilitzant, per exemple, el model d'instància genèric que podeu trobar aquí) davant del seu servei territorial (administració catalana) i aportar el títol, encara que consti a l'expedient personal a ATRI. Aconsellem que es guardi una còpia de la instància amb el segell del registre d’entrada.

D'altra banda, hi ha hagut controvèrsia, per no dir contradicció oberta, sobre la data límit per a presentar reclamacions o desistiments. Segons la convocatòria publicada al DOGC el termini per a presentar-les era de 10 dies naturals la qual cosa volia dir que el termini acabava el 17 de març. Nogensmenys la web del Departament informava que la data límit era el 22 de març. Segons fonts del Departament que ens han informat verbalment, atès que es tracta d'un concurs estatal i que les comunitats van acordar establir aquesta data final, el 22 preval sobre el 17.


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (3)

Esteu opinant sobre: Concurs de trasllats 2016-2017: incidències (Comunitat Valenciana i termini de reclamacions i desistiments)
4/5 (1)
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
maria angeles-94e diu...
Hola,
Sabeu si totes les especialitats estan afectades?

Gràcies
9 març 2017 22.18
teresa-526 diu...
El certificat era un \\\"requisit\\\" per tant afecta a tothom
10 març 2017 10.01
teresa-526 diu...
Caldrà revisar les incidències en cada sol.licitud i si hi ha la de requisit lingüístic llavors reclamar.
10 març 2017 10.59
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.