ATRI: Nota informativa sobre l'aturada del 3 d'octubre


Com a continuació de la Nota informativa sobre les absències en el lloc de treball el dia 3 d'octubre de 2017 (ATRI de 19.10.17) es recorda que la recuperació d’aquestes absències, considerades justificades, s’ha d’efectuar fins el dia 10 de febrer de 2018, prorrogable excepcionalment fins el...

... Llegir aquest article ...Professors i adoctrinadors


Diari de Girona (14/11).
"No crec en l’horòscop, sóc àries, i els àries som racionals i lògics, no podem creure’ns aquestes bajanades". La cita s’atribueixa Bertrand Russell, tot i que també de vegades a Isaac Asimov. Amb menys ironia, Karl Mannheim palesava, en la seva famosa «paradoxa», la irreflexivitat del concepte d’ideologia. És a dir, no és autoaplicable. Hom pot acusar els altres de fer ideologia, però mai a un mateix; s’estaria autorrefutant.

... Llegir aquest article ...Contra la cacera de bruixes, llibertat de càtedra!


Sempre hem estat defensors de la llibertat de càtedra com a condició inherent a la docència, i vam aconseguir solets que figurés a la LEC –això sí, amb lletra petita-, mentre que d’altres que ara la invoquen, la consideraven prescindible. I també, sempre hi ha hagut temptacions des del poder –de qualsevol color o bandera- de limitar-la i restringir-la. El decret d’autonomia de centres, sense anar més lluny, subordina la llibertat de càtedra del docent al projecte educatiu del centre. I també ens hi vam oposar, sense èxit en aquest cas.

... Llegir aquest article ...Convocatòria de concurs públic per a formar part de la Borsa de Treball de personal docent


RESOLUCIÓ ENS/2470/2017, de 20 d'octubre, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics dependents del Departament d'Ensenyament.
"El termini de presentació de sol·licituds és des del dia 25 d'octubre fins al 13 de novembre de 2017."

... Llegir aquest article ...VI Jornades de Secundària. L'escola inclusiva


Són ja moltes les veus que es declaren partidàries de l’escola inclusiva. De fet, i sota l’aixopluc de moltes institucions, forces centres s’han plantejat aquesta estratègia pedagògica. Davant l’eclosió d’aquesta tendència, i com sol passar, han aparegut entusiastes, detractors i eclèctics. Els entusiastes afirmen que la inclusiva és un camí a seguir per tal d’integrar aquells alumnes amb discapacitats cròniques. Els detractors sentencien que l’escola inclusiva no pot atendre de manera adient a aquests joves. I finalment alguns eclèctics es mantenen en un terme mig dient que tal com s’està aplicant la inclusiva no és la millor manera de les possibles.

... Llegir aquest article ...Oposicions 2018: Places per especialitat. Departament d'Ensenyament


Tot i que hom suposava que demà dia 18 d'octubre s'havia d'acabar de discutir a la Mesa Sectorial la proposta per cossos i especialitats, la web del Departament ja ha publicat la llista de places previstes.

... Llegir aquest article ...


Centre d'Atenció al Professorat

Dirigiu les vostres consultes i/o les peticions de visita de centre al Centre d'Atenció al Professorat.

Els afiliats/des rebran una resposta en 24/48 hores.

ATRI: NOTA INFORMATIVA SOBRE LES ABSÈNCIES EN EL LLOC DE TREBALL EL DIA 3 D'OCTUBRE DE 20172

Lectures (3921) 23/10/2017, 19:02  |   |  Etiquetes: #Retribucions,

En relació amb les absències en el lloc de treball del dia 3 d’octubre, el Govern, en data 10 d’octubre de 2017, ha acordat:

a) Considerar justificades les absències del personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic, que tenen caràcter de recuperables.
b) El personal d’administració i tècnic i el personal laboral sotmès al VI Conveni Únic ha de recuperar el temps d’absència total o parcial preferentment un cop finalitzada la jornada diària habitual en el termini màxim de 4 mesos.
c) Pel que fa a la resta de col·lectius, els òrgans competents en matèria de recursos humans, fixaran els termes i condicions en els àmbits respectius, si s’escau.


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (2)

Esteu opinant sobre: ATRI: NOTA INFORMATIVA SOBRE LES ABSÈNCIES EN EL LLOC DE TREBALL EL DIA 3 D'OCTUBRE DE 2017
5/5 (1)
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
jose maria-80 diu...
Jo he presentat instància a Hisenda adjuntant documents escrits de la direcció del centre informant-nos que el tancaven sense demanar-nos si secundàvem la vaga o no. Claríssimament han violat el nostre dret de vaga.

Ara bé: Aquest acord del 10 d\'octubre és cert, però no evita que Hisendra practiqui la deducció en nòmina o via irpf anual. D\'aquí la necessitat de presentar recurs/instància.
25 octubre 2017 09.24
rafael-7b9 diu...
M\'agradaria saber quina serà la resposta del sindicat en el cas de Centres en els que es va obligar als treballadors a fer vaga mitjançant el tancament del centre. Aquest fet ja el vaig denunciar en el sindicat. És una vulneració dels meus drets com a treballador . La vaga és un dret individual del treballador i és ell qui lliurement decideix fer o no fer vaga i és en aquesta decisió on recau la força d\'aquest dret. Suposo que és dirà que no és veritat , però tinc ... Llegir més
23 octubre 2017 19.37
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.