Canvi de seu central del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)


El SINDICAT PROFESSORS DE SECUNDÀRIA (aspepc·sps) canvia la seu central de Barcelona. Tot i aprofitar el període de vacances de Setmana Santa per a fer el trasllat, ens veurem obligats a estar uns dies sense poder oferir l'atenció telefònica habitual: entre el dijous 22 i el dijous 29 de març no serà possible atendre trucades al número de telèfon de la seu central, el 933170237.
Durant el període de vacances de setmana santa l'atenció serà: de 26 a 29 de març, telefònica de 09:30 a 13:30 excepte al telèfon de la seu central i per correu electrònic a les diferents seus territorials.

... Llegir aquest article ...Oposicions 2018: llista definitiva d'admesos i exclosos i data de començament de les proves


RESOLUCIÓ ENS/349/2018, de 27 de febrer, per la qual es declara aprovada la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos a la convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent i per a l'adquisició de noves especialitats.
(...)

—3 En totes les especialitats, el dia 13 d'abril de 2018, a les 16 hores, es realitzarà la prova d'acreditació del coneixement de la llengua castellana per als aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i, a continuació, la prova de coneixements de les dues llengües oficials a Catalunya. En ambdues proves només s'hi hauran de presentar els aspirants que havent-les de realitzar no n'estiguin exempts. La resta d'aspirants no hi han d'assistir.

Els aspirants poden presentar la documentació acreditativa per tal d'estar exempts de realitzar la prova del coneixement de les dues llengües oficials a Catalunya, davant del tribunal, el mateix dia 13 d'abril de 2018.

—4 L'acte de presentació davant els tribunals es realitzarà el dia 14 d'abril de 2018, a les 9 hores. Aquest acte té caràcter personal i, en conseqüència, la seva assistència serà obligada. Els que no hi compareguin personalment seran exclosos del procediment selectiu, llevat de casos excepcionals degudament justificats i lliurement apreciats pel tribunal. En el mateix acte de presentació, tots els aspirants d'ingrés lliure i de reserva per a aspirants amb discapacitat, així com els que participin en el procediment d'accés a un cos del mateix grup que participin per la mateixa especialitat, hauran de lliurar la programació didàctica.

Accés a la consulta

... Llegir aquest article ...


Centre d'Atenció al Professorat

Dirigiu les vostres consultes i/o les peticions de visita de centre al Centre d'Atenció al Professorat.

Els afiliats/des rebran una resposta en 24/48 hores.

Ampliació dels casos de baixa per malaltia en els quals es continua cobrant el 100%0

Lectures (1937) 11/12/2017, 10:39  |   |  Etiquetes: #Salut laboral, #Normativa i legislació,

(Entre altres, grip, hepatitis, varicel·la, xarampió o epilèpsia).
Com ja sabem, des del 2012, en situació d’incapacitat temporal (baixa per malaltia), ens practiquen uns descomptes de sou del 50% del 1r al 3r dia de la baixa, i del 25% a partir del 4t dia i fins al 20è. Malgrat això, es van considerar uns supòsits en els quals es continuava cobrant el 100% del sou, i que eren:

 1. Accidents laborals i/o malalties professionals
 2. Les treballadores embarassades
 3. Les víctimes de violència de gènere
 4. Hospitalització o intervenció quirúrgica
 5. Processos oncològics

A partir del passat 18 de juliol, en aplicació del Decret Llei 4/2017 de 18 de juliol, s'han ampliat aquests supòsits i, en cas de baixa mèdica per algun dels següents casos, es percebrà també el 100% de les retribucions:

 1. Tractaments de reproducció assistida o del període de lactància
 2. Malalties a causa d'una discapacitat del 33% o superior
 3. Exploracions diagnòstiques invasives, com endoscòpies, colonoscòpies, gastroscòpies, fibroscòpies, cateterismes i altres exploracions similars
 4. Interrupció voluntària de l'embaràs en el primer trimestre de gestació per inducció farmacològica
 5. Altres malalties greus recollides a l'Annex del Reial Decret 1148/2011 de 29 de juliol. Són malalties de tipus oncològic, hematològic, alèrgic, trastorns psiquiàtrics com la depressió major, neurològics, reumatològics o enfermetats infeccioses, entre d'altres
 6. També les malalties subjectes a declaració obligatòria recollides en els annexos I i III del Reial decret 2210/1995, de 28 de desembre (entre elles, grip, hepatitis, xarampió o varicel·la)

Caldrà presentar sempre, adjunt a la baixa mèdica, el PDF Sol·licitud de millora del complement per incapacitat temporal per circumstàncies excepcionals i altra documentació específica en funció del supòsit.

Més informació


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.