IX Escola d'Estiu: cursos telemàtics de 30 hores reconeguts pel Departament


Com ha fet els darrers anys, el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix dins l'Escola d'Estiu cursos telemàtics de 30 hores de durada reconeguts pel Departament d'Ensenyament com a activitats incloses en el Pla de Formació Permanent del Professorat.
Els cursos tindran lloc del 2 al 23 de juliol de 2018.
Tots els cursos de la nostra Escola d'Estiu serveixen per obtenir el nomenament de juliol i alguns dels cursos per acreditar el perfil professional (PE02) Competència digital.

... Llegir aquest article ...

Aclariment en relació a la sentència judicial 591/2017 sobre les oposicions al cos d’Inspecció d’Ensenyament0

Lectures (1162) 07/02/2018, 12:38  |  Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)  |  Etiquetes: #Comunicats,

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) va interposar, a través dels seus serveis jurídics, una demanda judicial tot entenent que el Departament estava abusant de les comissions de serveis per a cobrir les places vacants d’Inspecció, en la consideració que s’han de cobrir per oposició i la Inspecció ha de ser exercida per funcionaris de carrera. Només, excepcionalment, es pot recórrer a la comissió de serveis per concurs de mèrits.

La sentència en primera instància 234/2016 va donar la raó als pediments del sindicat i va anul·lar l’última convocatòria de concurs per a provisió de comissions de serveis, alhora que va qualificar (textualment) de "frau deliberat de llei" la sistemàtica no-convocatòria d’oposicions al cos d’Inspecció.

El Departament d’Ensenyament va interposar recurs d’apel·lació, i la sentència 591/2017 va ratificar l’anterior, donant novament i en ferm la raó a les demandes del sindicat. Com a conseqüència d’això, el Departament d’Ensenyament va convocar unes primeres oposicions al cos d’Inspecció, que han tingut lloc al larg de l’any 2017. La situació ara mateix és, doncs, que hi ha una sentència ferma que va anul·lar la convocatòria del concurs de mèrits per a comissió de serveis i que instava el Departament d’Ensenyament a cobrir les places per oposició.

Quant als rumors que ens han arribat i que circulen en el sentit que des del sindicat haguem demanat l’execució de sentència d’anul·ació de la convocatòria objecte de la demanda, hem de dir que són completament falsos. No hem demanat l’execució de sentència, perquè tampoc volem perjudicar professionalment ningú. L’objectiu de la nostra demanda era que el Departament s’atingués a la seva pròpia normativa, cosa que no feia. Seguirem vetllant per tal que ho faci.


facebook twitter google plus enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Google+ Youtube SPES Fòrum per al progrés Ensenyament

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal