I Escola d'Hivern de la Federació ASPEPC·SPS. -Telemàtics- de 27 de febrer a 31 de març

Curs Telemàtic.

30 Hores.

Segon torn: de 27 de febrer a 31 de març

Requeriment mínim general: Coneixements de la plataforma Moodle a nivell d'usuari i utilització de software lliure.

Introducció pràctica als Sistemes d'Informació Geogràfica

Objectius:

Que els alumnes siguin capaços d'instal·lar i configurar programari SIG, trobar fonts d'informació geogràfica i visualitzar-la amb programari SIG, presentar informació geogràfica mitjançant l'el·laboració de mapes en PDF,um realitzar les operacions més bàsiques d'anàlisi i consulta amb programari SIG (consultes per atributs, consultes per localitzacions, càlcul de distàncies) i crear noves capes d'informació geogràfica, en aquest cas, digitalitzant-la.

Requeriments del curs:

- Un ordinador amb connexió a Internet, sistema operatiu de la família Windows o GNU/Linux (a poder ser de la família Ubuntu/Debian). En el cas de MacOS, es pot treballar perfectament amb QuantumGIS i GRASS, amb gvSIG pot haver-hi alguna dificultat afegida. No cal que siguin ordinadors molt potents, però un mínim d'1 Gb de RAM i uns quants Gb de disc dur són necessaris, per altra banda res que cap ordinador de fa uns quants anys no en tingui.

- Coneixements mínims informàtics: creació de carpetes, directoris, realització de captures de pantalla de l'escriptori (s'explicarà com realitzar captures de pantalla a diversos sistemes operatius cas d'haver-hi alumnes que no en sàpiguen com va).

Preus

No afiliats: 70 €

Afiliats SÈNIORS: 30 €

Afiliats JÚNIORS: 40 €

Termini d'inscripció

No afiliats: de 01/12/2011, 10:00 fins 06/01/2012, 22:00

Afiliats: de 01/12/2011, 10:00 fins 06/01/2012, 22:00

Places

Oferides: 30

Reservades: 0

Matriculats: 0

Disponibles: 30