British Life and Culture

En aquest curs, el professorat coneixerà els aspectes més rellevants de la cultura britànica que li serviran per entendre-la millor, establir connexions amb la nostra cultura i transmetre-la al seu alumnat per mitjà d' anècdotes o activitats curriculars.

Començant amb el primer mòdul, on es tracten qüestions com ara les nacions que conformen el Regne Unit, la seva geografia, les ciutats angleses més representatives incloent-hi la capital Londres, la costa, i, per acabar, donarem un cop d' ull a la seva història. Tot això a través de vídeos i explicacions.

Al segon mòdul, analitzarem la identitat i els trets distintius dels anglesos, els seus costums i el seu humor característic tan proper al nostre.

El tercer mòdul tracta específicament del món de l' educació. El professorat tindrà l' oportunitat de conèixer millor les diverses etapes del sistema educatiu britànic i les seves bones pràctiques per tal d' establir connexions amb el nostre sistema. Apart d' això, en aquest mòdul es donen eines perquè el professorat reflexioni sobre temes d'actualitat latent que l' afecten directament com són: ha canviat l' educació des de la revolució industrial?, què és ser un bon professor/ a?, què és el que preocupa més els pares?, quines implicacions té ensenyar en el segle XXI? i quines pràctiques han funcionat en altres escoles?

El quart mòdul gira entorn les celebracions més populars com ara Pancake Day, Notting Hill Carnival, Highland Games, Halloween, Bonfire Night i d'altres que se succeeixen al llarg de l'any. Es dóna informació i anècdotes sobre el festival i propostes didàctiques per treballar a classe amb els alumnes.

Per últim, al mòdul cinquè, es fa un recull d' allò que els britànics estimen més, com ara les seves cançons preferides o allò que els empipa més, i un gran nombre de curiositats per tal d' entendre millor les seves prioritats.

Tot el material dels diversos mòduls estarà disponible en un document pdf que l'alumne podrà descarregar. Els continguts es treballaran mitjançant textos i vídeos embedits al document pdf.

Dirigit a professorat de secundària, no necessàriament d'anglès, amb un nivell intermedi o avançat que vulgui aprendre més sobre cultura anglesa.
 1. Britain
 2. The British
 3. Education
 4. Festivals
 5. Nation's favourite. The UK's best loved things.
 • Conèixer els trets distintius de la cultura britànica

 • Establir connexions amb la cultura pròpia

 • Conéixer com està estructurat el sistema educatiu britànic i reflexionar sobre el propi sistema educatiu

 • Saber-ne més sobre les celebracions al Regne Unit i poder elaborar activitats per commemorar-les.

 • Conéixer les prioritats dels anglesos i poder comparar-les amb les nostres

Calzada Vitoria, Maria Rosa

 • Darrera modificació: 06/06/2014 11:54