IX Escola d'Estiu

#IXEscolaEstiu #SomSecundària

Curs 2017-2018

Com ha fet els darrers anys, el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix dins l'Escola d'Estiu cursos telemàtics de 30 hores de durada reconeguts pel Departament d'Ensenyament com a activitats incloses en el Pla de Formació Permanent del Professorat.

Els cursos tindran lloc del 2 al 23 de juliol de 2018.

Tots els cursos de la nostra Escola d'Estiu serveixen per obtenir el nomenament de juliol
Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) no rep, ni rebrà, cap subvenció pels cursos que realitza. L'Escola d'Estiu és possible gràcies al suport dels seus afiliats/des
Preparació d'oposicions ESO i Batxillerat: El següent curs no està reconegut pel Departament, per tant, no serveix per obtenir el nomenament de juliol ni per acreditar hores de formació cara a sexennis o concurs de trasllats:
 • No afiliats: 80€.

 • Afiliats júnior1): 40€.

 • Afiliats sènior2): 30€.
Si sou afiliat/da d'ACESC podeu demanar un bonus descompte de 30€ a pagaments@secundaria.info

La matrícula es realitza telemàticament a http://secundaria.info/cursos.php

Inici matriculacions: 14 de maig (Afiliats/des a partir del 9 de maig)

 • Pagament amb targeta de crèdit: fins el 29 de juny de 2018.

 • Pagament mitjançant ingrés o transferència bancària: fins el 24 de juny de 2018.

L'accés a l'aula virtual es realitza des de l'Espai Personal (opció Els meus cursos). S'obrirà 24 hores abans de l'inici del curs per tal que comproveu que el vostre accés sigui correcte.

Tots els cursos estan reconeguts pel Departament d'Educació com a Activitats de Formació Permanent.

Per a certificar un curs telemàtic cal realitzar i superar totes les tasques en el termini establert per a cadascuna pel formador/a.

Els certificats estaran disponibles després de la finalització del curs a la web de la XTEC http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/ i al vostre Espai Personal: Espai Personal > Cursos i Activitats > Certificats.

Els meus certificats

 

Resolució de 7 de juliol de 2017, del director general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual s’estableixen els criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2017-2018. A les persones que formen part de la borsa de treball de personal docent, que no tinguin nomenament durant els mesos de juliol i agost i que hagin prestat sis o més mesos de serveis com a substituts fins al 30 de juny de 2018 en centres docents públics i serveis educatius dependents del Departament d’Ensenyament, se’ls formalitzarà un nomenament corresponent al mes de juliol, sempre que hagin treballat durant els mesos d’abril, maig o juny de 2018.

El nomenament comporta l’obligació de participar, durant el mes de juliol, en 30h d'activitats de formació reconegudes
El Departament ha presentat el 5 de juny una modificació de la Resolució on s'estableix que no caldrà presentar la inscripció dels cursos i modifica la data límit per presentar el document acreditatiu de la seva realització.

La formació s’acredita presentant als Serveis Territorials o al Consorci:

 1. Ja no cal presentar la inscripció Fins al 22 de juny:

  Impressió del full “Resum d’inscripcions del curs 2017-2018” (Accés amb usuari xtec)

 2. Abans del 31 de desembre 30 de setembre:

  Impressió del certificat (Accés amb usuari xtec) disponible de dos a tres setmanes després de la finalització del curs
Si teniu qualsevol problema amb l'usuari xtec, us poden fer arribar la inscripció i/o el certificat. Sol·liciteu-lo aquí

1)
amb menys de sis mesos d'antiguitat
2)
amb més de sis mesos d'antiguitat
 • Darrera modificació: 16/05/2023 18:21