X Escola d'Hivern

Curs 2021-2022

Com ha fet els darrers anys, Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix dins l'Escola d'Hivern cursos telemàtics asíncron reconeguts pel Departament d'Educació com a activitats incloses en el Pla de Formació Permanent del Professorat.

Els cursos tindran lloc en dos torns.

Professors de Secundària (aspepc·sps) no rep, ni rebrà, cap subvenció pels cursos que realitza. La formació és possible gràcies als seus afiliats/des
Format asíncron: es tracta de cursos telemàtics, no de cursos virtuals que substitueixen cursos presencials. Així doncs, el ritme d'aprenentatge és personal, no hi ha horaris prestablerts a banda d'iniciar el curs en les dates de començament establertes i les videconferències són només una eina auxiliar que es poden fer servir o no en funció del curs: no són l'eix principal.
No afiliats 80€
Afiliats júnior10) 40€
Afiliats sènior11) 30€
Si encara no ets afiliat/da de Professors de Secundària, pots gaudir del preu d'afiliat/da júnior si realitzes, prèviament a la matrícula, l'afiliació online.
Si sou afiliat/da d'ACESC podeu demanar un bonus descompte de 30€ a pagaments@secundaria.info

La matrícula es realitza telemàticament a http://secundaria.info/cursos.php

Inici matriculacions: 26 de novembre de 2021.

  • Pagament amb targeta de crèdit: fins el dia anterior a l'inici de curs o l'exhauriment de places.

  • Pagament mitjançant ingrés o transferència bancària: fins a una setmana abans de l'inici del curs o l'exhauriment de places.

L'accés a l'aula virtual es realitza des de l'Espai Personal (opció Els meus cursos). S'obrirà 24 hores abans de l'inici del curs per tal que comproveu que el vostre accés sigui correcte.

Tots els cursos estan reconeguts pel Departament d'Educació com a Activitats de Formació Permanent.

Per a certificar un curs telemàtic cal realitzar i superar totes les tasques en el termini establert per a cadascuna pel formador/a.

Els certificats estaran disponibles després de la finalització del curs a la web de la XTEC http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/ i al vostre Espai Personal: Espai Personal > Cursos i Activitats > Certificats.

Els meus certificats

 

10)
amb menys de sis mesos d'antiguitat
11)
amb més de sis mesos d'antiguitat
  • Darrera modificació: 25/11/2021 12:04