XI Escola d'Hivern

Curs 2022-2023

Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix dins l'Escola d'Hivern cursos telemàtics asíncron reconeguts pel Departament d'Educació com a activitats incloses en el Pla de Formació Permanent del Professorat.

Professors de Secundària (aspepc·sps) no rep, ni rebrà, cap subvenció pels cursos que realitza. La formació és possible gràcies als seus afiliats/des
Si no s'indica el contrari, els cursos es realitzen en format asíncron.

Es tracta de cursos telemàtics, no de cursos virtuals que substitueixen cursos presencials. Així doncs, el ritme d'aprenentatge és personal, no hi ha horaris prestablerts a banda d'iniciar el curs en les dates de començament establertes i les videconferències són només una eina auxiliar que es poden fer servir o no en funció del curs: no són l'eix principal.

Els cursos tindran lloc de 16 de gener a 6 de febrer de 2023.

Cursos ordinaris

No afiliats 90€
Afiliats júnior6) 55€
Afiliats sènior7) 40€

Curs extraordinari

No afiliats 250€
Afiliats júnior8) 180€
Afiliats sènior9) 160€
Si encara no ets afiliat/da de Professors de Secundària, pots gaudir del preu d'afiliat/da júnior si realitzes, prèviament a la matrícula, l'afiliació online.

Inici matriculacions: 21 de desembre de 2022.

Matriculació

  • Pagament amb targeta de crèdit: fins el dia anterior a l'inici de curs o l'exhauriment de places.

  • Pagament mitjançant ingrés o transferència bancària: fins a una setmana abans de l'inici del curs o l'exhauriment de places.

L'accés a l'aula virtual es realitza des de l'Espai Personal (opció Els meus cursos). S'obrirà 24 hores abans de l'inici del curs per tal que comproveu que el vostre accés sigui correcte.

Els meus cursos

Tots els cursos estan reconeguts pel Departament d'Educació com a Activitats de Formació Permanent.

Per a certificar un curs telemàtic cal realitzar i superar totes les tasques en el termini establert per a cadascuna pel formador/a.

Els certificats estaran disponibles després de la finalització del curs a la web de la XTEC http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/ i al vostre Espai Personal: Espai Personal > Cursos i Activitats > Certificats.

Els meus certificats

 

5)
videoconferències
6) , 8)
amb menys de sis mesos d'antiguitat
7) , 9)
amb més de sis mesos d'antiguitat
  • Darrera modificació: 21/12/2022 17:50