Acompanyament (coaching) per a les oposicions a Inspecció

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) sempre ha estat partidari d'una Inspecció transparent, plural, objectiva, neutral i capaç de establir ponts de comunicació entre el professorat i l'Administració així com d'assegurar la convivència i el respecte als centres docents i vetllar pel desenvolupament de la nostra tasca professional i, per tant, vol contribuir tant a la promoció del professorat d'ensenyament secundari cap el cos d'Inspectors d'Educació com a la conversió dels fins ara llocs de treball provisionals i precaris en definitius. Per aquest motiu, a banda d'organitzar una xerrada orientativa per tal d'ajudar als interessats a afrontar aquest procés selectiu ofereix un «Acompanyament (coaching) per a les oposicions a Inspecció» que durà a terme un/a inspector/a en actiu.

Període d'acompanyament: l'acompanyament tindrà lloc del 15 de desembre al 15 de gener i es farà telemàticament amb una sessió presencial de cloenda a Barcelona el mateix 15 de gener en una hora per concretar.

Objectius

L'eix principal d'aquest acompanyament serà el plantejament i la resolució de supòsits pràctics.

Metodologia

L'acompanyament es farà via Moodle, per tant es desenvoluparà en la seva totalitat telemàticament excepte la sessió de cloenda. Cada setmana es plantejarà un supòsit pràctic i en les dates establertes es farà el lliurament dels participants i la posterior correcció del/la formador/a. Es realitzaran, doncs, 4 supòsits.

També es posarà a l'abast dels participants documents i normativa complementària d'interès pels supòsits pràctics i pels temaris.

Així mateix, al fòrum del curs s'analitzaran orientacions i consideracions a partir dels pràctics efectuats.

Teresa Cambra Sanchez, Inspectora.

  • No afiliats: 250€.

  • Afiliats júnior1): 175€.

  • Afiliats sènior2): 150€.

La matrícula es realitza telemàticament a http://secundaria.info/cursos.php

Els afiliats/des poden matricular-se des del 28 de novembre

Inici matriculacions 30 de novembre

Data límit de matriculació:

  • Pagament amb targeta de crèdit: fins el 13 de desembre de 2019.

L'accés a l'aula virtual es realitza des de l'Espai Personal (opció Els meus cursos). S'obrirà 24 hores abans de l'inici del curs per tal que comproveu que el vostre accés sigui correcte.


1)
amb menys de sis mesos d'antiguitat
2)
amb més de sis mesos d'antiguitat
  • Darrera modificació: 24/09/2020 18:59