Preparació Oposicions 2018

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix el curs telemàtic de 30 hores i reconegut pel Departament d'Ensenyament com a activitat de Formació Permanent del Professorat «Preparem la programació didàctica (i revisem-la)« especialment dirigit al professorat que vol presentar-se a les oposicions de secundària d'aquest any 2018 i que es realitzarà en tres torns diferents.

El curs ofereix la possibilitat d'incorporar la revisió de la Programació Didàctica com un servei apart que no és condició per a la certificació del curs 1).

Només es realitzaran revisions de les especialitats que apareixen en el llistat d'inscripcions. Depenent de les que estableixi finalment la convocatòria s'intentarà ampliar a totes aquelles especialitats que es pugui.

Nota:

1r. torn

El curs començarà el 16 d'octubre i finalitzarà el 27 de novembre.
Termini màxim de lliurament de la correcció de la programació 2) per als que han escollit aquesta opció, 11 de desembre.

2n. torn

El curs començarà el 15 de gener i finalitzarà el 23 de febrer.
Termini màxim de lliurament de la correcció de la programació 3) per als que han escollit aquesta opció, 12 de març.

3r. torn

El curs començarà el 12 5 de març i finalitzarà el 20 8 d'abril.
Termini màxim de lliurament de la correcció de la programació 4) per als que han escollit aquesta opció, 7 de maig 14 d'abril.

El curs no subministrarà programacions ad hoc ja fetes ni tampoc esquemes o models preparats els quals s'hagin d'omplir mecànicament. El curs aspira a facilitar les eines necessàries per a programar «realment»: la feina individual i la personalització de la programació són insustituïbles
El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix als futurs opositors la possibilitat de matricular-se amb l'opció adicional de revisió i correcció de la programació didàctica.
Sense correcció programació didàctica Amb correcció programació didàctica5)
No afiliats 100€ 250€
Afiliats júnior6) 45€ 130€
Afiliats sènior7) 35€ 95€
Els afiliats al Col·legi de Doctors i Llicenciats gaudiran d'un descompte del 20% (no acumulable). Podeu demanar un bonus descompte per aquesta quantitat a pagaments@secundaria.info

La matrícula es realitza telemàticament a http://secundaria.info/cursos.php

Els afiliats/des poden matricular-se des del 13 de setembre a qualsevol dels tres torns

1r torn

* Pagament amb targeta de crèdit: fins 13 d'octubre de 2017.

2n torn

* Pagament amb targeta de crèdit: fins 10 de gener de 2018.

3r torn

* Pagament amb targeta de crèdit: fins 1 de març de 2018.

L'accés a l'aula virtual es realitza des de l'Espai Personal (opció Els meus cursos). S'obrirà 24 hores abans de l'inici del curs per tal que comproveu que el vostre accés sigui correcte.

Curs reconegut pel Departament d'Educació com a Activitats de Formació Permanent.

Els certificats estaran disponibles després de la finalització del curs a la web de la XTEC http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/. Aquells que no disposin d'un usuari XTEC podran demanar la certificació en paper al nostre Centre d'Atenció al Professorat

En virtut de l'acord de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats i el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps), els afiliats podran gaudir d'un descompte del 20% si es matriculen abans del 21 d'octubre de 2017 en els cursos de preparació de temaris organitzats pel Col·legi.


1)
La correcció d'aquesta programació per part d'un equip d'especialistes es realitzarà una única vegada, cal, doncs, respectar estrictament els terminis de presentació establerts a tal efecte al curs
2) , 3) , 4) , 5)
La correcció de la programació es realitzarà una única vegada
6)
amb menys de sis mesos d'antiguitat
7)
amb més de sis mesos d'antiguitat
  • Darrera modificació: 05/12/2017 12:23