Curs: Estratègies per a la programació didàctica als Cicles Formatius de la Formació Professional

Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix el curs telemàtic asíncron de 30 hores i reconegut pel Departament d'Educació com a activitat de Formació Permanent del Professorat especialment dirigit al professorat que vol presentar-se a les oposicions de cicles formatius i centrat en el currículum LOE.

El curs que s'ofereix inclou la revisió de la Programació Didàctica 1).

Atès que és un curs plantejat telemàticament i no un sucedani virtual de quelcom pensat presencialment, com tot els cursos telemàtics no hi ha cap tipus d'horari prestablert de connexió a banda d'iniciar el curs en les dates de començament establertes

El curs començarà el 17/01/2022 i finalitzarà el 07/03/2022. Un cop acabat el curs: termini màxim de lliurament de la revisió de la programació 2), 22/03/2022.

Aquest curs segueix les pautes de la Guia de programació LOE (no inclou programacions de currículums LOGSE)
El curs no subministrarà programacions ad hoc ja fetes ni tampoc esquemes o models preparats els quals s'hagin d'omplir mecànicament. El curs aspira a facilitar les eines necessàries per a programar «realment»: la feina individual i la personalització de la programació són insustituïbles
  • No afiliats: 230€.

  • Afiliats júnior3): 120€.

  • Afiliats sènior4): 95€.

La matrícula es realitza telemàticament a http://secundaria.info/cursos.php

  • Inici matriculacions no afiliats: 29 de novembre de 2021.
  • Pagament amb targeta de crèdit: fins 16 de gener de 2022.

L'accés a l'aula virtual es realitza des de l'Espai Personal (opció Els meus cursos). S'obrirà 24 hores abans de l'inici del curs per tal que comproveu que el vostre accés sigui correcte.

Curs reconegut pel Departament d'Educació com a Activitats de Formació Permanent.

El certificat estarà disponible després de la finalització del curs a la web de la XTEC http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/ i al vostre Espai Personal: Espai Personal > Cursos i Activitats > Certificats.


1)
La correcció de la programació es realitzarà una única vegada
2)
La correcció/revisió de la programació es realitzarà una única vegada
3)
amb menys de sis mesos d'antiguitat
4)
amb més de sis mesos d'antiguitat
  • Darrera modificació: 29/11/2021 09:54