Aquesta és una revisió antiga del document


Xerrades informatives sobre les Oposicions 2018

Per aquests propers mesos d'abril-juny hi ha convocades oposicions a l'empara de la Resolució ENS/2742/2017, de 21 de novembre. Són molts els dubtes i qüestions que sorgeixen a l'hora de preparar-se per a un procés selectiu i és per això que el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps), com ha fet sempre que s'ha convocat un concurs-oposició, organitza una sèrie de sessions orientatives obertes a tots aquells professors que s’hi vulguin presentar, en les quals es farà una explicació del procés selectiu segons la convocatòria, de cadascuna de les seves fases, les diferents proves i es donaran algunes recomanacions a l'hora d'afrontar-ho. També resoldrem totes les qüestions que es plantegin els assistents sobre el procés selectiu, l'ingrés als cossos de funcionaris, o qualsevol altre tema al voltant de la tasca del professors dels cossos de professors d'ensenyament secundari.

  • El procés selectiu: estructura i desenvolupament de les diferents fases.
  • Especificitats del procés en funció del procediment d'ingrés o accés i de l'especialitat.
  • Orientacions i recomanacions a l'hora d'afrontar un procés selectiu de concurs oposició i cada una de les seves parts.
  • Plantejament i resolució de dubtes i consultes.

Durada aproximada: 1h i 45 minuts.

La matrícula es gratuita per a tot el professorat però és obligatòria la inscripció a http://secundaria.info/cursos.php.

Places limitades. Només per al professorat inscrit
Si us heu inscrit i finalment no podeu assistir, aviseu-nos per poder oferir novament la vostra plaça.

Inici del període d'inscripció: 4 de desembre

  • Darrera modificació: 30/11/2017 13:29