Xerrada informativa sobre les Oposicions a Inspecció 2019-2020

Com a conseqüència de la sentència judicial contrària al Departament en el procediment iniciat pel Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) contra la pràctica de no convocar oposicions al cos d'Inspectors d'Educació i limitar-se a nomenar inspectors provisionals mitjançant comissions de serveis, el Departament s'ha vist obligat a convocar-ne periòdicament.

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) sempre ha estat partidari d'una Inspecció transparent, plural, objectiva, neutral i capaç de establir ponts de comunicació entre el professorat i l'Administració així com d'assegurar la convivència i el respecte als centres docents i vetllar pel desenvolupament de la nostra tasca professional i, per tant, vol contribuir tant a la promoció del professorat d'ensenyament secundari cap el cos d'Inspectors d'Educació com a la conversió dels fins ara llocs de treball provisionals i precaris en definitius. Per aquest motiu hem organitzat una xerrada orientativa dirigida als afiliats per tal d'ajudar als interessats a afrontar aquest procés selectiu.

Així mateix, per aquells que hi estiguin interessats, en acabar la sessió s’informarà sobre la possibilitat d’un coaching personalitzat en funció de les disponibilitats.

La xerrada tindrà lloc el dia 27 de novembre a les 17:30h a la seu central del sindicat (Rocafort 242, entresol 2a, 08029 Barcelona).
No es descarta fer ulteriors sessions conforme vagi avançant el procés selectiu

Objectius

Dinamitzar de forma molt concreta el plantejament del concurs oposició amb la resolució de supòsits pràctics i una visió global sobre l'exposició oral i el tema escrit.

1.- Assessorament estratègic per emprendre el concurs oposició.

2.- De l'exercici pràctic a l'exposició oral i el tema escrit.

3.- Fonts d'informació per poder elaborar les tres fases de la RESOLUCIÓ EDU/2655/2019, de 15 d'octubre, de convocatòria de concurs oposició per a l'accés al cos d'inspectors d'educació.

La matrícula és gratuïta per a l'afiliació del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) en un termini preferent. Un cop transcorregut aquest període (fins el 20 de novembre) qualsevol professor no afiliat pot matricular-se. La inscripció és obligatòria a http://secundaria.info/cursos.php.

Places limitades. Només per al professorat inscrit
Si us heu inscrit i finalment no podeu assistir, aviseu-nos per poder oferir novament la vostra plaça.

Inici del període d'inscripció: 14 de novembre de 2019 fins el 26 de novembre de 2019.

  • Darrera modificació: 26/11/2019 11:49