Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

Enllaç a la visualització de la comparació

Ambdós costats versió prèvia Revisió prèvia
Següent revisió
Revisió prèvia
politica_de_privacitat_i_avis_legal [05/06/2018 10:34]
jorge@secundaria.info [Política de privacitat]
politica_de_privacitat_i_avis_legal [06/06/2018 10:08]
ramon.alonso@secundaria.info [Protecció de dades de caràcter personal]
Línia 1: Línia 1:
-====== Política de privacitat ​i avís legal ======+====== ​Avís legal i Política de privacitat ======
  
-===== Política de privacitat ​=====+===== Avís legal =====
  
-En compliment de la normativa europea de protecció de dades (Reglament del Parlament Europeu 2016/679 i del Consell ​de 27 d’abril de 2016 –RPGD-) així com de la LOPD, el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ​us informa que:+==== Informació general ​del lloc web de Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ​i dels seus continguts ====
  
-A través d'​aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixementni se cedeixen a tercers.+El Sindicat Professors ​de Secundària (aspepc·sps) té la seva seu al carrer Rocafortnúm. 242, entresol 2a, 08029 Barcelona (tel. 93 3170237).
  
-Els usuaris que, voluntàriament i amb consentiment explícit, es registrin a l'​entorn "​secundaria.info"​ cedeixen les dades recollides en el formulari de registre amb la finalitat de que el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ​puguicontactar, resoldre consultes, controlar els pagaments de cursos, generar certificats i rebuts, gestionar quotes, participar en enquestes, permetre els comentaris a articles, enviar avisos de visita del vostre centre... en definitivaper a tot allò que ens permet donar un servei professional i personalitzat amb l'​objectiu sindical ​de defensar els nostres drets com a docents de la secundària pública de Catalunya. Aquestes dades personals estan gestionades per Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ​que n’és responsable ​no les transmetrà mai a tercers.+El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ​té l'​adreça electrònica http://​secundaria.infosens perjudici ​que puntualment o de manera permanent hi pugui haver altres adreces ​que també permetin accedir als continguts ​serveis prestats mitjançant el lloc web del sindicat.
  
-Així mateix ​Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) ​posa a la disposició dels usuaris registrats ​una eina, l’apartat «Perfil» dins de Espai personal, on es poden consultar, modificar o actualitzar les dades cedides així com activar/​desactivar les diferents notificacions que el Sindicat fa servir amb finalitats informatives (com ara el seu Butlletí)+El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps), té una sèrie ​de funcions que es concreten en els seus Estatuts.
  
-D'​altra banda, amb la finalitat d'​oferir el millor servei i amb l'​objecte ​de facilitar l'ús, s'​analitzen el nombre ​de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'​activitat dels visitants ​la seva freqüència ​d'utilització. A aquests efectes, Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'​Internet.+Aquest lloc web inclou diferents continguts relatius a les condicions ​de treball dels professors ​de secundària ​relacionats amb els àmbits ​d'actuació i les funcions del sindicat.
  
-El portal ​del qual és titular Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes. En accedir ​aquests llocs web podeu decidir si accepteu les seves polítiques de privacitat ​de galetes. Amb caràcter ​general, ​si navegueu per internet podeu acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.+La finalitat ​del lloc web del sindicat consisteix ​fer més propers al professorat els seus drets laborals ​a fomentar la participació en el sindicat i, en general, ​a oferir informació diversa sobre aquests drets.
  
-En compliment del que preveu l'​article 5 de la LOPDs'​informa que les dades de caràcter personal que es reben directament de l'​usuari a través dels diferents recursos disponibles al portalseran tractades de forma confidencial ​quedaran incorporades als respectius fitxers dels quals és responsable e,l Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps).+Per acomplir aquesta finalitatinclou informació sobre normativapublicacions,​ actualitat ​sobre activitats formatives que organitza el sindicatentre altres qüestions
  
-Els afectats ​usuaris poden exercitar ​els drets d'accésrectificaciócancel·lació i oposició davant Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps),​ mitjançant escrit dirigit ​[[sindicat:contactar#​seu_central|l'​adreça de la seu central del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)]].+Les informacions ​i els continguts relacionats amb l'actuació i les funcions del sindicatque s'​inclouen en el webestan subjectes ​les previsions següents:
  
-===== Avís legal =====+==== Protecció dels drets de propietat intel·lectual ​==== 
 + 
 +Els continguts i elements gràfics que formen part del lloc web secundaria.info són de titularitat exclusiva del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) o de terceres persones físiques o jurídiques que n'han autoritzat l'ús. Els continguts del lloc web són objecte de propietat intel·lectual,​ amb les excepcions previstes en l'​article 13 del Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d'​abril,​ pel qual s'​aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual. Per tant, qualsevol ús o reproducció que les persones usuàries facin d'​aquests continguts, o d'​altres que es puguin incloure en el futur, s'han de fer seguint les previsions i respectant les limitacions de la normativa esmentada. 
 + 
 +El sindicat explicita una reserva de drets amb caràcter general respecte del conjunt dels continguts difosos en el lloc web que són objecte de propietat intel·lectual. 
 + 
 +S'​admet l'ús personal i privat dels continguts d'​aquest lloc web, que resulti adient i ajustat a la finalitat del lloc, concretada en l'​apartat anterior d'​aquest avís legal. No obstant això, en determinats supòsits el sindicat pot indicar de manera explícita que és necessari sol·licitar una autorització expressa. En aquests casos, la sol·licitud corresponent s'ha d'​enviar per escrit a: 
 + 
 +Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) 
 +C. Rocafort, 242, entresol 2a 
 +08029 Barcelona 
 +<​sindicat@secundaria.info>​ 
 + 
 +No s'​autoritza en cap cas: 
 + 
 +La presentació d'una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany al sindicat per mitjà de framing. La inserció d'una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és del sindicat mitjançant in line linking. L'​extracció d'​elements del lloc web que causi perjudici al sindicat conforme a les disposicions vigents. L'ús comercial dels continguts del lloc web del sindicat. L'ús de marques o signes distintius, logotips i en general símbols distintius de qualsevol naturalesa, propietat del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps),​ sense el seu coneixement i l'​autorització. 
 + 
 +El sindicat es reserva el dret d'​instar les accions, els procediments i les mesures cautelars procedents, previstos en la legislació de propietat intel·lectual,​ amb relació a la comissió d'​infraccions a la normativa sobre propietat intel·lectual,​ per part dels usuaris. Les infraccions que es cometin amb motiu de la utilització fraudulenta de la informació i dels continguts del lloc web del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps),​ poden comportar les sancions legalment previstes, en especial, en el Codi penal (articles 270 i següents). 
 + 
 +===== Protecció de dades de caràcter personal ===== 
 + 
 +==== Dades recollides a través de formularis ​==== 
 + 
 +En el cas que faciliteu les vostres dades personals, el tractament que se'n pot derivar se sotmet a les previsions de l’RGPD. 
 + 
 +El sindicat només tracta les dades personals de les persones usuàries que resulten adequades, pertinents i limitades al compliment de la finalitat d'​atendre-les correctament i amb relació a l'​exercici de les funcions del sindicat, als efectes del que disposen els principis relatius al tractament previstos al capítol II de l’RGPD ​ (article 5 de l’RGPD). 
 + 
 +Així mateix el sindicat posa a la disposició dels usuaris registrats una eina, l’apartat [[http://​secundaria.info/​login.php?​return=perfil.php|«Perfil»]] dins de Espai personal (http://​secundaria.info/​personal),​ on es poden consultar, modificar o actualitzar les dades cedides així com activar/​desactivar les diferents notificacions que el Sindicat fa servir amb finalitats informatives (com ara el seu Butlletí).  
 + 
 +Si voleu exercir els drets d'​accés,​ rectificació,​ supressió, oposició, limitació del tractament i el dret a la portabilitat amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades pel sindicat, en els termes i les condicions previstes en el capítol III de l’RGPD, us podeu adreçar a: 
 + 
 +Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) 
 +C. Rocafort, 242, entresol 2a 
 +08029 Barcelona 
 + 
 +D'​acord amb el que disposa l'​article 15 de l’RGPD, quan presenteu la sol·licitud per mitjans electrònics,​ i tret que sol·liciteu que es faci d’una altra manera, la informació s’ha de facilitar en un format electrònic d’ús comú. La sol·licitud ha de contenir els elements especificats a l’RGPD. 
 + 
 +Més informació a [[avís de protecció de dades]]
  
 +====  Dades de navegació ====
  
-Aquest portaldel qual és titular Sindicat Professors ​de Secundària (aspepc·sps)amb NIF G66463118domicili ​al carrer Rocafort 242entresol 2a, de Barcelona, i telèfon 933170237, està constituït pels llocs web associats ​al domini secundaria.info.+El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d'​aquest lloc web recullende manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l'ús dels protocols ​de comunicació d'​Internet. En aquesta categoria de dades hi ha l'​adreça IP o nom de domini de l'​ordinador utilitzat per la persona usuària per connectar-se al lloc webl'​adreça URL del recurs demanat, l'horael mètode utilitzat per a la consulta ​al servidorla mida de l'​arxiu obtingut en la respostael codi numèric que indica l'​estat ​de la resposta al servidor, i altres paràmetres relatius ​al sistema operatiu de l'​entorn informàtic de la persona usuària.
  
 +Aquesta informació no s'​associa a persones usuàries concretes i s'​utilitza amb la finalitat exclusiva d'​obtenir informació estadística sobre l'ús del lloc web del sindicat.
  
-==== Responsabilitat dels continguts ====+El sindicat utilitza galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l'​usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis) o altres mitjans de naturalesa anàloga per al tractament de dades personals que permetin la identificació de persones físiques concretes, usuàries del lloc web. L'ús d'​aquests mitjans es reserva exclusivament per recollir informació tècnica per facilitar a les persones usuàries l'​accessibilitat i l'​exploració segura i eficient del lloc.
  
 +===== Responsabilitat amb relació als continguts =====
  
-ASPEPC·SPS no es fa responsable de la legalitat ​d'altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se al portal. ASPEPC·SPS tampoc no respon per la legalitat ​d'altres llocs web de tercersque puguin estar vinculats ​enllaçats des d'​aquest ​portal.+En aplicació del que disposa ​la legislació vigent, en concret, la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic ​dels ciutadans als serveis públics i la Llei 29/2010, de 3 d'agost, dels mitjans electrònics al sector públic ​de Catalunyael sindicat treballa perquè les informacions,​ els continguts i els serveis oferts ​difosos en el seu lloc web acompleixin de manera suficient la necessària integritat, veracitat, actualització,​ accessibilitat i usabilitat ​d'aquesta informació,​ d'​aquests continguts i d'​aquests serveis. A aquest ​efecte, cal tenir en compte respecte de cadascun dels continguts la data d'​actualització que en cada cas s'​indiqui.
  
-ASPEPC·SPS ​es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avísa fi de mantenir actualitzada la seva informaciótot afegintmodificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.+En aquest sentit el sindicat ​es reserva el dret de modificar els continguts del web i d'​eliminar-losaixí com també ​de limitar-hi o impedir-hi l'​accés ja sigui temporalment o definitivamenrsense notificació prèviaamb l'​objectiu d'​acomplir la llei esmentada.
  
-ASPEPC·SPS ​no serà responsable ​de l'ús que tercers facin de la informació ​publicada al portal, ni tampoc ​dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats pel ús d'aquesta informació.+El sindicat ​no es fa responsable de la informació ​dels continguts ​d'altres pàgines web a les quals remet o amb les quals enllaça el portal del sindicat.
  • Darrera modificació: 06/06/2018 10:08