Aquesta és una revisió antiga del document


Política de privacitat i avís legal

En compliment de la normativa europea de protecció de dades (Reglament del Parlament Europeu 2016/679 i del Consell de 27 d’abril de 2016 –RPGD-) així com de la LOPD, el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) us informa que:

A través d'aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Els usuaris que, voluntàriament i amb consentiment explícit, es registrin a l'entorn “secundaria.info” cedeixen les dades recollides en el formulari de registre amb la finalitat de que el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) pugui: contactar, resoldre consultes, controlar els pagaments de cursos, generar certificats i rebuts, gestionar quotes, participar en enquestes, permetre els comentaris a articles, enviar avisos de visita del vostre centre… en definitiva, per a tot allò que ens permet donar un servei professional i personalitzat amb l'objectiu sindical de defensar els nostres drets com a docents de la secundària pública de Catalunya. Aquestes dades personals estan gestionades per Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) que n’és responsable i no les transmetrà mai a tercers.

Així mateix Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) posa a la disposició dels usuaris registrats una eina, l’apartat «Perfil» dins de Espai personal, on es poden consultar, modificar o actualitzar les dades cedides així com activar/desactivar les diferents notificacions que el Sindicat fa servir amb finalitats informatives (com ara el seu Butlletí).

D'altra banda, amb la finalitat d'oferir el millor servei i amb l'objecte de facilitar l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquests efectes, Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet.

El portal del qual és titular Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes. En accedir a aquests llocs web podeu decidir si accepteu les seves polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, si navegueu per internet podeu acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

En compliment del que preveu l'article 5 de la LOPD, s'informa que les dades de caràcter personal que es reben directament de l'usuari a través dels diferents recursos disponibles al portal, seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades als respectius fitxers dels quals és responsable e,l Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps).

Els afectats i usuaris poden exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps), mitjançant escrit dirigit a l'adreça de la seu central del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps).

Aquest portal, del qual és titular Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps), amb NIF G66463118, domicili al carrer Rocafort 242, entresol 2a, de Barcelona, i telèfon 933170237, està constituït pels llocs web associats al domini secundaria.info.

Responsabilitat dels continguts

ASPEPC·SPS no es fa responsable de la legalitat d'altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se al portal. ASPEPC·SPS tampoc no respon per la legalitat d'altres llocs web de tercers, que puguin estar vinculats o enllaçats des d'aquest portal.

ASPEPC·SPS es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, tot afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

ASPEPC·SPS no serà responsable de l'ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats pel ús d'aquesta informació.

  • Darrera modificació: 05/06/2018 10:34