Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

Enllaç a la visualització de la comparació

Ambdós costats versió prèvia Revisió prèvia
Següent revisió
Revisió prèvia
politica_de_privacitat_i_avis_legal [06/06/2018 09:58]
ramon.alonso@secundaria.info [Protecció dels drets de propietat intel·lectual]
politica_de_privacitat_i_avis_legal [06/06/2018 10:08] (actual)
ramon.alonso@secundaria.info [Protecció de dades de caràcter personal]
Línia 40: Línia 40:
 ===== Protecció de dades de caràcter personal ===== ===== Protecció de dades de caràcter personal =====
  
-==== 1) Dades recollides a través de formularis ====+==== Dades recollides a través de formularis ====
  
 En el cas que faciliteu les vostres dades personals, el tractament que se'n pot derivar se sotmet a les previsions de l’RGPD. En el cas que faciliteu les vostres dades personals, el tractament que se'n pot derivar se sotmet a les previsions de l’RGPD.
Línia 56: Línia 56:
 D'​acord amb el que disposa l'​article 15 de l’RGPD, quan presenteu la sol·licitud per mitjans electrònics,​ i tret que sol·liciteu que es faci d’una altra manera, la informació s’ha de facilitar en un format electrònic d’ús comú. La sol·licitud ha de contenir els elements especificats a l’RGPD. D'​acord amb el que disposa l'​article 15 de l’RGPD, quan presenteu la sol·licitud per mitjans electrònics,​ i tret que sol·liciteu que es faci d’una altra manera, la informació s’ha de facilitar en un format electrònic d’ús comú. La sol·licitud ha de contenir els elements especificats a l’RGPD.
  
-Més informació ​([[avís de protecció de dades]]+Més informació ​[[avís de protecció de dades]]
- +
-==== 2) Dades de navegació ====+
  
 +====  Dades de navegació ====
  
 El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d'​aquest lloc web recullen, de manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l'ús dels protocols de comunicació d'​Internet. En aquesta categoria de dades hi ha l'​adreça IP o nom de domini de l'​ordinador utilitzat per la persona usuària per connectar-se al lloc web, l'​adreça URL del recurs demanat, l'​hora,​ el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l'​arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l'​estat de la resposta al servidor, i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l'​entorn informàtic de la persona usuària. El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d'​aquest lloc web recullen, de manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l'ús dels protocols de comunicació d'​Internet. En aquesta categoria de dades hi ha l'​adreça IP o nom de domini de l'​ordinador utilitzat per la persona usuària per connectar-se al lloc web, l'​adreça URL del recurs demanat, l'​hora,​ el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l'​arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l'​estat de la resposta al servidor, i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l'​entorn informàtic de la persona usuària.
  • Darrera modificació: 06/06/2018 09:58