Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

Enllaç a la visualització de la comparació

Ambdós costats versió prèvia Revisió prèvia
professorat:incapacitats_i_malalties:tramitacio_baixes_ss [28/11/2017 11:44]
ramon.panades@secundaria.info actualització puntualitat presentació baixes
professorat:incapacitats_i_malalties:tramitacio_baixes_ss [08/02/2019 00:06] (actual)
ramon.panades@secundaria.info [Novetats principals del RD]
Línia 9: Línia 9:
 Igualment canvia la freqüència amb què els treballadors han d’anar al metge de família per renovar la baixa. Igualment canvia la freqüència amb què els treballadors han d’anar al metge de família per renovar la baixa.
  
-La baixa no només la pot donar el metge de família, sinó  qualsevol facultatiu que visiti al treballador,​ com per exemple, el metge de la mútua, en cas d’accident laboral.  ​+La baixa no només la pot donar el metge de família, sinó  qualsevol facultatiu que visiti al treballador,​ com per exemple, el metge de la mútua, en cas d’accident laboral, o el d'​urgències.  ​
 ====Tipus de baixa mèdica==== ====Tipus de baixa mèdica====
 a) En les **malalties de durada estimada inferior a cinc dies naturals**, el metge omplirà el full de baixa i el d’alta en la mateixa visita. La data d’alta podrà ser la mateixa que la de la baixa o la de qualsevol dels 3 dies naturals posteriors. a) En les **malalties de durada estimada inferior a cinc dies naturals**, el metge omplirà el full de baixa i el d’alta en la mateixa visita. La data d’alta podrà ser la mateixa que la de la baixa o la de qualsevol dels 3 dies naturals posteriors.
  • Darrera modificació: 28/11/2017 11:44