Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

Enllaç a la visualització de la comparació

Següent revisió
Revisió prèvia
professorat:salut_laboral:responsabilitat [25/03/2019 20:20]
jorge@secundaria.info creat
professorat:salut_laboral:responsabilitat [22/12/2020 12:40] (actual)
robert.veciana@secundaria.info
Línia 6: Línia 6:
 Danys patits per particulars (alumnes, professors i tercers) Danys patits per particulars (alumnes, professors i tercers)
  
-Per tramitar el corresponent expedient caldrà comptar amb la següent documentació+Per tramitar el corresponent expedient caldrà comptar amb la següent documentació.
  
-Us fem avinent que aquest tràmit no es pot fer per internet+(aquest tràmit no es pot fer per internet)
  
 Per part del centre: Per part del centre:
Línia 30: Línia 30:
 - fotocòpia del carnet de conduir del conductor del vehicle - fotocòpia del carnet de conduir del conductor del vehicle
  
-Us recordem que menys en els casos que diem fotocòpia la resta de documentació ​cal que sigui l'​original.+Us recordem que menys en els casos en què diem "fotocòpia" ​la resta de documentació ​ha de ser l'​original.
  
-Aquesta ​documentació ​cal trametre-la ​a la Delegació Territorial si prèviament s'ha presentat reclamació per part de la persona afectada o representant legal. Només en els casos més greus o feixucs (ingrés en centre mèdic o similar) la direcció del centre trametrà ​per fax a la Delegació territorial ​el comunicat de sinistre i els informes, en espera de la possible reclamació. +Cal trametre aquesta ​documentació a la Delegació Territorial si prèviament s'ha presentat reclamació per part de la persona afectada o representant legal. Només en els casos més greus o feixucs (ingrés en centre mèdic o similar) la direcció del centre trametrà el comunicat de sinistre i els informes ​a la Delegació territorial, en espera de la possible reclamació. Aquestes instruccions corresponen a la tramesa als centres en data 3.12.2001.
- +
-Aquestes instruccions corresponen a la tramesa als centres en data 3.12.2001.+
  
 Per qualsevol altra informació us podreu adreçar a la Secció d'​Administració d'​aquesta delegació territorial. Per qualsevol altra informació us podreu adreçar a la Secció d'​Administració d'​aquesta delegació territorial.
  • Darrera modificació: 25/03/2019 20:20