Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

Enllaç a la visualització de la comparació

sectorial:sectorial09112020 [10/11/2020 12:04]
jorge@secundaria.info creat
sectorial:sectorial09112020 [11/11/2020 17:54] (actual)
robert.veciana@secundaria.info [Torn obert de paraules]
Línia 74: Línia 74:
   * S’admetrà fins al 31 de desembre l’acreditació de la formació per cobrar el nomenament de juliol. No cal presentar cap documentació si la formació consta a ATRI.   * S’admetrà fins al 31 de desembre l’acreditació de la formació per cobrar el nomenament de juliol. No cal presentar cap documentació si la formació consta a ATRI.
  
-  * Curs per a professorat interí novell: El redactat de la nova normativa sembla indicar que solament ​quedarien exempts ​qui tingui 12 mesos d’experiència en la concertada els darrers 3 cursos. Segons el Departament no era aquesta la seva intenció i es revisarà.+  * Curs per a professorat interí novell: El redactat de la nova normativa sembla indicar que solament ​quedaria exempt ​qui tingui 12 mesos d’experiència en la concertada els darrers 3 cursos. Segons el Departament no era aquesta la seva intenció i es revisarà.
  
   * Segons el Departament hi ha un pla pilot al ST de Maresme-Vallès Oriental i al Consorci per tenir persones a la borsa contractades per fer substitucions d’emergència. La part social demana que aquest pla sigui explicat més detingudament.   * Segons el Departament hi ha un pla pilot al ST de Maresme-Vallès Oriental i al Consorci per tenir persones a la borsa contractades per fer substitucions d’emergència. La part social demana que aquest pla sigui explicat més detingudament.
  • Darrera modificació: 10/11/2020 12:04