Continuació per correu electrònic del Torn obert de paraules de la reunió d'11 de gener de 2022

  • Professors de Secundària (aspepc·sps) demana la convocatòria del concurs d'accés a càtedra.

En la Mesa Sectorial de l’11 de gener de 2022 Professors de Secundària (aspepc·sps) va demanar que es convoqués amb caràcter immediat el concurs d’accés a càtedra, per tal que els catedràtics representin el 30% del total de docents dels cossos de corresponents, tal i com preveu la LOE-LOMLOE en la seva DA 12a.3. Amb la finalitat de conèixer l’estat de la situació, demanem les dades sobre quants catedràtics hi ha actualment en actiu en els diferents cossos i quin percentatge representen sobre el total.

El Síndic de Greuges ha admès a tràmit la queixa presentada pel sindicat al respecte

El Departament ha respost per escrit «Pendent de resposta». Professors de Secundària (aspepc·sps) seguirà insistint.

  • El Departament confirma que no convoca immediatament oposicions per aquest estiu 2022 per acord de la Mesa Sectorial, amb l’única oposició de Professors de Secundària (aspepc·sps)

En la Mesa Sectorial de l’11 de gener de 2022 Professors de Secundària (aspepc·sps) va preguntar en quina disposició s'empara el Departament per dir que «ara no es pot convocar oposicions».

La resposta escrita del Departament és: «No hi ha cap norma, és un acord que es va arribar a la mesa sectorial».

Es confirma, doncs, que el Departament, amb la connivència de tots els sindicats excepte Professors de Secundària (aspepc·sps) decideix no convocar les oposicions previstes.

  • Darrera modificació: 03/02/2022 19:11