Mesa sectorial d'11 de juny de 2019

El Departament ens anuncia que deixa sense efecte la Resolució EDU/1076/2019, de 24 d'abril, d'actualització de l' FP Dual i, per tant, tornarà a estar vigent el marc normatiu anterior, Resolució ENS/1201/2012. Així mateix queda sense efecte la reforma curricular publicada recentment a través de les noves orientacions a xtec.cat, que properament seran retirades del web per evitar confusió.

Tanmateix, el Departament ens transmet la voluntat de reformar el currículum de l' FP i a aquest efecte iniciar un seguit de Meses Tècniques d' FP, a partir d'aquest proper mes de juliol, a fi de finalitzar els treballs per aplicar els nous currículums el curs 2020-2021.

Els representants del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) celebrem la retirada de la reforma curricular i en demanem la retirada definitiva; valorem positivament que el Departament estigui obert a parlar dels seus plans de reforma; demanem que la MS sigui l'únic marc de negociació de la reforma curricular i ens reafirmem en la defensa de la qualitat de la formació que els alumnes reben als Instituts i que no pot ser substituïda per pràctiques en empreses.

  • Darrera modificació: 13/06/2019 09:39