Reunió virtual de 20 d'abril de 2020

El Departament retira el document que contenia la proposta de proveir les substitucions només de manera excepcional i accepta tornar als nomenaments ordinaris. De moment n'hi haurà un dia a la setmana però s'estudiaran la viabilitat de fer-ne dos dies. Esperem el nou document que ho concreti. No està previst quin serà el primer dia de nomenaments però segons el Departament serà el més aviat possible

Respecte al còmput del temps de confinament com a temps treballat i al nomenament de juliol, el Departament es compromet a tractar el tema en mesa sectorial, però al·lega dificultats respecte de límits, greuges, possibles recursos i despeses.

De moment, El Departament es nega a fer nomenaments extraordinaris per pal·liar el que significa pels substituts estar tants mesos sense nomenament.

  • Sobre les llistes d’admesos i exclosos de borsa:

S’obrirà un termini de 7 dies per reclamar. No es concreten els dies però s'afirma que com més aviat millor, fins i tot podria ser a a partir de demà, dia 21. EL Departament al·lega problemes en el còmput dels mèrits i en l’admissió de les persones que havien presentat documentació que no estava encara tramitada. Les persones afectades podran utilitzar aquest període que s’establirà per fer les seves reclamacions.

  • Es demana mesa específica sobre FP, 2n batxillerat, adults i teletreball. El Departament recull la petició.
  • La 3a. avaluació hauria de ser, en general, de caire procedimental i sempre com a suport i no com a penalització de l'alumnat. Demà dia 21 es publicarà un document sobre l'FP amb més aclariments.
  • S’ha fet una oferta extraordinària de formació. Es podran fins a 10 sol·licituds i s’aplica un mínim de 5 hores.
  • Darrera modificació: 20/04/2020 17:59