Mesa sectorial de 26 d'octubre de 2023

Es modifica la resolució de la convocatòria d’oposicions ordinàries per tal que les places desertes del concurs extraordinari d’oposicions (775) se sumin al procediment ordinari. Posteriorment es mirarà d’afegir també les places de reposició d’aquests últims anys i hi haurà una mesa per tractar alguns aspectes tècnics de la convocatòria.

Professors de Secundària (aspepc·sps) mostra el seu acord amb la modificació de resolució proposada (altres opcions portarien a no respectar la normativa vigent i a la pèrdua de les places esmentades). Cal recordar que reiteradament ha demanat un pacte d’estabilització de la mesa, per tal de tenir en compte tots els interins que estan treballant al sistema. En un moment que manca tant professorat, assegurar unes bones condicions laborals i estabilitat en la feina és fonamental.

El Departament té previsió d’anunciar el període d’inici de les sol·licituds entre el 15 i el 20 de desembre.

D’una altra banda, confirma que no es demanarà la signatura digital en el lliurament de mèrits del concurs oposició extraordinari i, tal com ja havia argumentat Professors de Secundària, admet que enlloc de la convocatòria consta aquest requisit.

  • Darrera modificació: 26/10/2023 12:00