Afilia-t'hi!

També podeu imprimir la butlleta i fer-la arribar per correu postal.

La quota d'afiliació és de 64€ anuals que es cobren en dos rebuts semestrals de 32€. Cal recordar que la quota sindical es desgrava en un 100% a la Declaració de Renda.

Consulta els nostres serveis

10 raons per afiliar-se

  1. El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) és un sindicat exclusivament de secundària de caràcter professional, que és la tercera força sindical de l'ensenyament públic i està present en la Mesa Sectorial de negociació.

  2. En 24h un especialista resoldrà les teves consultes laborals mitjançant el Centre d'Atenció al Professorat (http://secundaria.info/suport). També, si ho prefereixes, resoldrem les teves consultes tant a les nostres seus (presencialment, per telèfon o per correu electrònic) com a l'oficina central (Carrer Rocafort 242, entresol 2a, 08029 Barcelona, tel. 933 170 237), i a l'e-mail sindicat@secundaria.info en el menor temps possible.

  3. Gaudiràs d'assessoria laboral des de la data de la teva afiliació i d'assistència jurídica gratuïta en l'àmbit laboral (només en el cas de treballadors subjectes a relació laboral de dret públic) a partir de l'any d'antiguitat com a afiliat.

  4. Així mateix, a partir de l’any, podràs gaudir del fons de solidaritat que el sindicat ha constituït com a mitjà de reequilibri econòmic per a tots els afiliats que puguin veure reduïts els seus havers per trobar-se en situació d'incapacitat.en cas d'incapacitat temporal a partir de l¡any d'antiguitat com a afiliat.

  5. Per a qüestions jurídiques no relacionades directament amb la teva feina tindràs la primera consulta gratuïta, i un descompte important sobre les tarifes oficials del col·legi d'advocats per als tràmits posteriors.

  6. Tindràs dret a assistir gratuïtament a les sessions de preparació per a les oposicions i a d'altres esdeveniments, importants descomptes en els cursos que oferim i la compra de temaris d'oposicions.

  7. Rebràs informació immediata i actualitzada sobre la normativa i sobre tots els aspectes de la nostra feina i del món de l'ensenyament en general.

  8. Podràs participar en l'elaboració de la línia sindical del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) i tindràs dret a participar en els òrgans de govern del sindicat.

  9. Podràs formar part de les candidatures del sindicat a les eleccions sindicals i ser elegit membre de les Juntes de Personal Docent.

  10. I, el més important, col·laboraràs en l'assoliment de la dignificació del professorat i de la seva tasca docent.