Afilia-t'hi!

També podeu imprimir la butlleta i fer-la arribar per correu postal.

La quota d'afiliació és de 64€ anuals que es cobren en dos rebuts semestrals de 32€. Cal recordar que la quota sindical es desgrava en un 100% a la Declaració de Renda.
Consulta els nostres serveis
 1. El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) és un sindicat exclusivament de secundària de caràcter professional, que és la tercera força sindical de l'ensenyament públic i està present en la Mesa Sectorial de negociació.

 2. En 24h un especialista resoldrà les teves consultes laborals mitjançant el Centre d'Atenció al Professorat (http://secundaria.info/suport). També, si ho prefereixes, resoldrem les teves consultes tant a les nostres seus (presencialment, per telèfon o per correu electrònic) com a l'oficina central (Carrer Rocafort 242, entresol 2a, 08029 Barcelona, tel. 933 170 237), i a l'e-mail sindicat@secundaria.info en el menor temps possible.

 3. Gaudiràs d'assessoria laboral des de la data de la teva afiliació i d'assistència jurídica gratuïta en l'àmbit laboral (només en el cas de treballadors subjectes a relació laboral de dret públic) a partir de l'any d'antiguitat com a afiliat.

 4. Així mateix, a partir de l’any, podràs gaudir del fons de solidaritat que el sindicat ha constituït com a mitjà de reequilibri econòmic per a tots els afiliats que puguin veure reduïts els seus havers per trobar-se en situació d'incapacitat.en cas d'incapacitat temporal a partir de l¡any d'antiguitat com a afiliat.

 5. Per a qüestions jurídiques no relacionades directament amb la teva feina tindràs la primera consulta gratuïta, i un descompte important sobre les tarifes oficials del col·legi d'advocats per als tràmits posteriors.

 6. Tindràs dret a assistir gratuïtament a les sessions de preparació per a les oposicions i a d'altres esdeveniments, importants descomptes en els cursos que oferim i la compra de temaris d'oposicions.

 7. Rebràs informació immediata i actualitzada sobre la normativa i sobre tots els aspectes de la nostra feina i del món de l'ensenyament en general.

 8. Podràs participar en l'elaboració de la línia sindical del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) i tindràs dret a participar en els òrgans de govern del sindicat.

 9. Podràs formar part de les candidatures del sindicat a les eleccions sindicals i ser elegit membre de les Juntes de Personal Docent.

 10. I, el més important, col·laboraràs en l'assoliment de la dignificació del professorat i de la seva tasca docent.

 • Darrera modificació: 21/09/2018 19:39