Professors de Secundària: el sindicalisme útil

A finals del curs 2018-2019 vam aturar el pas de mestres de forma massiva a la ESO, la «primarització» de la secundària que implicava l'acomiadament directe i immediat de 1.000 professors interins de LC, LE i MA i apuntava a la desaparició del cos de professors de secundària a mig termini.

Professors de Secundària ha evitat l'acomiadament directe de més de 1000 interins de LC, LE i MA

Només Professors de Secundària es va oposar al pas de mestres a secundària. És la lluita (i la victòria) més important que ha assolit el col·lectiu de secundària en especial el professorat interí.

Professors de secundària ha aturat la “desfuncionarització” de la professió de professor, el 2016 guanyant una sentència per una inspecció transparent que ha obligat al Departament a abandonar el nomenament d'inspectors en comissió de serveis, pràcticament «a dit» i a convocar oposicions a inspecció. I, ara, també, amb el recent cop al Decret de Plantilles. Portem sis anys de lluita contra aquest Decret que ara han donat els seus fruits.

Professors de secundària ha aturat la «desfuncionarització» de la nostra professió

Professors de Secundària lluitarem amb tu i tot el professorat perquè el següent cop al Departament sigui la recuperació del nostre horari, Volem el nostre horari #18i24, que ens el tornin, una reivindicació nostra de sempre, campanya #18i24 del curs 15-16.

Aplicació efectiva del retorn a l’horari laboral 18/24 anterior a les retallades: 18h lectives, 6h de permanència horària no específicament lectives, 6h de disponibilitat i 7½h de preparació de classes i formació.

Publicacions relacionades

novetats #18i24:

  • Darrera modificació: 27/01/2020 00:19