Entrevista amb les CUP (candidatures d'Unitat Popular)

En el marc de les entrevistes que ASPEPC·SPS está mantenint amb els diferents grups parlamentaris dins la campanya contra el decret de plantilles, el passat dilluns, 10 de març, va tenir lloc la reunió amb les CUP, últim grup que quedava per entrevistar-nos. Va assistir-hi Josep Riera, membre de la comissió d'educació de les CUP.

Igual que amb la resta de grups, els representants d'ASPEPC·SPS vam explicar-los la campanya que estem duent a terme contra el decret de plantilles i les raons que ens porten a fer-ho.

Les CUP es van manifestar inequívocament contra el decret de plantilles i d'acord amb una bona part de les raons adduïdes per nosaltres. De fet, en una proposta de resolució que es va presentar a la comissió d'ensenyament i universitats del Parlament fa uns mesos i que, d'entre d'altres temes, proposava la retirada del decret de plantilles, els únics grups que es van manifestar contra el decret de plantilles i votar la seva retirada, van ser les CUP i el PP. La resta, o es van abstenir o van votar a favor. La proposta de resolució s'havia presentat el mes de juny i es va debatre el setembre del 2014.

Al llarg de la reunió, les CUP ens van reiterar la seva posició contrària al decret de plantilles i la seva voluntat de manifestar-se i votar contra aquest decret cada vegada que, per qualsevulla raons, aquest tema sigui objecte de debat al Parlament de Catalunya. Igualment, ASPEPC·SPS es va comprometre, tan bon punt s'hagi fet lliurament de les adhesions recollides entre el professorat en exercici del dret de petició contra el decret de plantilles, a enviar-los -a ells i a la resta de grups parlamentaris- la notificació de l'entrada a Presidència, per tal que puguin fer les preguntes i interpel·lacións oportunes en relació a aquesta petició del professorat

  • Darrera modificació: 18/03/2014 16:54