Descomptes i avantatges per a l'afiliació del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)

Durant els darrers anys, el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) va arribar a una sèrie d'acords amb empreses, comerços i institucions per aconseguir descomptes pels seus afiliats. Actualment (juny de 2018) hem començat una auditoria interna per a avaluar el rendiment, les condicions dels descomptes, el seu ús i els problemes o inconvenients que en alguns moments s'han generat, per tal de remodelar tota aquesta oferta. Calculem que fins a mitjans de l'any vinent no estarem en condicions d'oferir una nova llista de descomptes i avantatges actualitzada.

Nogensmenys, mentrestant recordeu que podeu fer servir els serveis de descompte d'OBIS a ATRI:

Cal ser usuari i iniciar sessió a ATRI

Què és OBIS?

Des de la Secretaria d'Administració i Funció Pública, i en col·laboració amb tots els departaments, gestionem el projecte OBiS, Ofertes de béns i serveis, per a la coordinació i la gestió de les ofertes preferents de béns i serveis que realitzen les empreses als empleats de la Generalitat. Cerquem ofertes d'arreu de Catalunya perquè tothom se'n pugui beneficiar.


És per això que si us interessa la publicació d'una oferta nova només cal que ens ho comuniqueu a través del servei Gestor d'OBIS de l'opció de menú "Consultes al gestor" que trobareu a l'apartat "Navegació detallada". Tingueu en compte que la Generalitat informa sense ànim de lucre sobre aquestes ofertes i no assumeix cap responsabilitat sobre la validesa i condicions de l'oferta. No obstant, si teniu qualsevol problema en relació a un producte o servei ofert, adreceu-nos una queixa a través de "Consultes al gestor" i ho resoldrem ràpidament.

  Alimentació
  Altres
  Automoció
  Cultura i Formació
  Esport
  Finances i Assegurances
  Grans Marques
  Informática
  Joieria
  Llar
  Lleure i Oci
  Perfumeria i Estètica
  Roba i Sabates
  Salut
  Telecomunicacions
 

  • Darrera modificació: 28/06/2018 17:58