Interins i substituts

Seguiment dels nomenaments telemàtics. Adjudicacions per especialitat, número d'ordre, centres adjudicats, llistats per especialitat, gràfics…

Informació i seguiment del sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés a la funció pública docent.

A partir del 14 de juny de 2023, es publicaran les noves llistes, com a conseqüència de la revisió del tribunal de l'apartat 7.1 del barem, amb la nova valoració dels mèrits, per cossos i especialitats, el nou ordre de puntuació i la nova proposta de persones seleccionades.

Número definitiu borsa de treball 2023-2024

Accés a la consulta

BORSA DE TREBALL

El Departament vol introduir una modificació en les peticions territorials que es poden fer a la borsa per al curs 2023-2024.
La seva intenció és que el territori més petit que es pugui demanar a la borsa sigui una comarca (es podrà ordenar els municipis que la formen).

Aquest canvi s'aplicarà en un moment indeterminat del proper curs.

Professors de Secundària (aspepc·sps) estem en contra d'aquesta modificació, que limita els drets dels professors substituts a l'hora de gestionar les seves preferències i preveiem que comportarà més problemes a l'hora de cobrir les substitucions, doncs hi haurà comarques que no demanarà ningú. El Departament estendrà un problema puntual que diu tenir per cobrir substitucions en determinades poblacions a comarques senceres.

Últimes notícies relacionades publicades al nostre Portal:

Més...

  • Darrera modificació: 07/06/2023 00:12