Propostes d'ASPEPC·SPS (IV): Sistema educatiu0

2404 17/11/2006, 09:54       #Mobbing, #LOGSE, #Decret de plantilles,

Des d'ASPEPC·SPS proposem:

- Batxillerat de tres anys de durada com a mínim.

- Cicles formatius de dos anys de durada mínima, i amb la incorporació de matèries comunes aplicades a l'especificitat del cicle.

- Manteniment de la Formació Professional als instituts de secundària. No al seu traspàs a la universitat o a empreses privades.

- Diversificacions curriculars en itineraris a partir dels 15 anys...

Per a què serveixen les Eleccions Sindicals?0

968 04/10/2006, 09:48       #LEC,

S'acosta una nova convocatòria d'eleccions sindicals, unes eleccions que, cal reconèixer-ho, estan bastant desprestigiades entre el professorat de secundària, així com en general el món del sindicalisme docent. Aquesta percepció negativa entre el professorat s'ha traduït en una massiva abstenció a les darreres convocatòries electorals.

Aclariments sobre la posició d'ASPEPC·SPS en relació als mestres0

905 28/09/2006, 10:39       #LOGSE,

El darrer comunicat d'ASPEPC·SPS sobre la proposta del Departament i alguns sindicats per tal que el col·lectiu de mestres adscrits a l'ESO puguin impartir segon cicle d'ESO i batxillerat ha suscitat tota una sèrie de respostes i reaccions, des de certs col·lectius, que es caracteritzen per la seva malintencionada interpretació del nostre document, tot presentant-nos com un col·lectiu "anti-mestres".

Convocatòria al cos de catedràtics. Alerta amb possibles desinformacions0

5574 26/09/2006, 11:20       #LOE,

El Departament d'Educació ha anunciat la convocatòria de tres processos selectius per a l'accés al cossos de catedràtics (2007,2008,2009). La LOE estableix la normativa bàsica sobre els requisits, procés de selecció, ingrés i funcions dels catedràtics. Algun sindicat s'ha adreçat al professorat interessat en preparar la memòria i als catedràtics també interessats en impartir sessions orientatives sobre aquesta memòria, donat per fet que s'exigirà als candidats.

El Pla de Millora de la Secundària preveu que els mestres impartiran Batxillerat0

4486 18/09/2006, 08:30   

PROU DE PRIVILEGIS I D'INTRUSISME!

El Departament d'Educació i els seus sindicats afins (CC.OO., USTEC i UGT) acaben d’anunciar un paquet de mesures de xoc suposadament destinat a millorar la Secundària. I què proposen, a part de mesures purament cosmètiques, per millorar la Secundària?

Els mestres podran impartir segon cicle d’ESO i BATXILLERAT!

Amb segons quins sindicats... no fa falta Patronal!0

1336 27/06/2006, 08:56       #Comunicats,

S'han començat a negociar a la Mesa Sectorial "les condicions laborals del Professorat de Secundària". L'Administració ha presentat una proposta que podeu veure a les nostres pàgines web. Una proposta de la qual només direm aquí que ens sembla insuficient i, de manera genèrica, en la línia equivocada. I si només en direm això és perquè el que aquí ens ocuparà no és la proposta de l'Administració, sinó la contraproposta que ja ha fet pública el sindicat majoritari del sector, USTEC-STEs.

ASPEPC·SPS signa amb l'Associació de Catedràtics un Pacte de col·laboració0

1363 13/06/2006, 09:55   

El passat 27 de maig es va signar un pacte de col·laboració entre la Federació ASPEPC·SPS i l'Associació de Catedràtics d'Ensenyaments Secundaris de Catalunya (ACESC-ANCABA). La signatura del pacte electoral –veure fotografia- va tenir lloc als salons de l'Hotel Gravina de Barcelona.

Cursos d'Estiu 20060

1799 29/05/2006, 10:10   

Llista de cursos d'estiu. L'anirem actualitzant i completant amb les vostres aportacions.

Un fòrum per al programa de la candidatura de secundària0

807 09/05/2006, 09:40       #LOE,

La Federació sindical de secundària ASPEPC·SPS ha obert un fòrum a la seva pàgina web – http://secundaria.info – per tal que el professorat de secundària pública pugui opinar sobre allò que més el preocupa i participi en l’elaboració del programa electoral per a les properes eleccions sindicals del 2006.

El Pacte Nacional no toca temes 'secundaris'0

1209 15/03/2006, 09:24   

La Federació de Secundària ASPEPC-SPS i l'Associació de Catedràtics d’Ensenyaments Secundaris de Catalunya –ACESC - volem manifestar en el següent comunicat les raons de la nostra negativa a adherir-nos al Pacte Nacional per a l'Educació. Així mateix, cal remarcar que entre ASPEPC-SPS, quarta força sindical de l'ensenyament públic català, i ACESC, es cobreix un espectre molt ampli i altament significatiu de l'estat d'opinió del professorat de secundària de Catalunya. El Pacte Nacional no ha comptat amb la Secundària.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal