Una bona notícia per als interins?0

849 20/02/2007, 09:51       #Oposicions,

ASPEPC·SPS ha denunciat públicament, i sobretot davant del Departament d'Educació, la injustícia que representa per als interins d’ensenyament secundari el fet que a les convocatòries d'oposicions es reservi un elevat percentatge de places per als funcionaris de primària (en les darreres convocatòries el percentatge reservat als mestres ha estat del 50% de les places) que, a més a més, gaudeixen d'unes condicions d'accés del tot inadmissibles per privilegiades i per discriminatòries respecte al col·lectiu d'interins de secundària.

Oposicions 2007: Sessions orientatives gratuïtes0

2432 18/01/2007, 09:13       #Oposicions,

La Federació ASPEPC·SPS, amb la col·laboració de l'Associació de Catedràtics (ACESC), organitzarà properament una sèrie de sessions orientatives cara a les properes Oposicions al cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Aquestes sessions, gratuïtes, informaran sobre com preparar la Programació Didàctica i la Unitat.

Eleccions sindicals 2006: Comunicat de la Federació ASPEPC·SPS0

1729 01/12/2006, 21:25   

La Federació de Secundària ASPEPC·SPS valora molt positivament i amb gran satisfacció els resultats obtinguts en aquestes eleccions sindicals a les juntes de personal docent. Malgrat l'alta abstenció registrada, en general i entre el professorat de secundària en particular, ASPEPC·SPS passa de 9 a 20 delegats, se situa com a tercera força sindical de l'ensenyament públic, entra a la Mesa Sectorial de negociació i obté representació a les quatre demarcacions catalanes.

Vols ser interventor d'ASPEPC·SPS?0

757 17/11/2006, 10:45   

Si vols col·laborar amb ASPEPC·SPS durant el dia de les eleccions, ara pots fer-ho acreditant-te com a interventor i/o apoderat. La tasca dels interventors i apoderats consisteix a vigilar que el procés electoral es desenvolupi amb normalitat en una mesa o grup de meses determinades.

Propostes d'ASPEPC·SPS (IV): Sistema educatiu0

2413 17/11/2006, 09:54       #Mobbing, #LOGSE, #Decret de plantilles,

Des d'ASPEPC·SPS proposem:

- Batxillerat de tres anys de durada com a mínim.

- Cicles formatius de dos anys de durada mínima, i amb la incorporació de matèries comunes aplicades a l'especificitat del cicle.

- Manteniment de la Formació Professional als instituts de secundària. No al seu traspàs a la universitat o a empreses privades.

- Diversificacions curriculars en itineraris a partir dels 15 anys...

Per a què serveixen les Eleccions Sindicals?0

990 04/10/2006, 09:48       #LEC,

S'acosta una nova convocatòria d'eleccions sindicals, unes eleccions que, cal reconèixer-ho, estan bastant desprestigiades entre el professorat de secundària, així com en general el món del sindicalisme docent. Aquesta percepció negativa entre el professorat s'ha traduït en una massiva abstenció a les darreres convocatòries electorals.

Aclariments sobre la posició d'ASPEPC·SPS en relació als mestres0

915 28/09/2006, 10:39       #LOGSE,

El darrer comunicat d'ASPEPC·SPS sobre la proposta del Departament i alguns sindicats per tal que el col·lectiu de mestres adscrits a l'ESO puguin impartir segon cicle d'ESO i batxillerat ha suscitat tota una sèrie de respostes i reaccions, des de certs col·lectius, que es caracteritzen per la seva malintencionada interpretació del nostre document, tot presentant-nos com un col·lectiu "anti-mestres".

Convocatòria al cos de catedràtics. Alerta amb possibles desinformacions0

5584 26/09/2006, 11:20       #LOE,

El Departament d'Educació ha anunciat la convocatòria de tres processos selectius per a l'accés al cossos de catedràtics (2007,2008,2009). La LOE estableix la normativa bàsica sobre els requisits, procés de selecció, ingrés i funcions dels catedràtics. Algun sindicat s'ha adreçat al professorat interessat en preparar la memòria i als catedràtics també interessats en impartir sessions orientatives sobre aquesta memòria, donat per fet que s'exigirà als candidats.

El Pla de Millora de la Secundària preveu que els mestres impartiran Batxillerat0

4503 18/09/2006, 08:30   

PROU DE PRIVILEGIS I D'INTRUSISME!

El Departament d'Educació i els seus sindicats afins (CC.OO., USTEC i UGT) acaben d’anunciar un paquet de mesures de xoc suposadament destinat a millorar la Secundària. I què proposen, a part de mesures purament cosmètiques, per millorar la Secundària?

Els mestres podran impartir segon cicle d’ESO i BATXILLERAT!

Amb segons quins sindicats... no fa falta Patronal!0

1346 27/06/2006, 08:56       #Comunicats,

S'han començat a negociar a la Mesa Sectorial "les condicions laborals del Professorat de Secundària". L'Administració ha presentat una proposta que podeu veure a les nostres pàgines web. Una proposta de la qual només direm aquí que ens sembla insuficient i, de manera genèrica, en la línia equivocada. I si només en direm això és perquè el que aquí ens ocuparà no és la proposta de l'Administració, sinó la contraproposta que ja ha fet pública el sindicat majoritari del sector, USTEC-STEs.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal