Funcionari "sine ira et studio"0

1058 29/04/2015, 10:26       #Opinió,

Són moltes les veus que s’alcen contra el funcionaris i els seus privilegis. Als diaris, la televisió i la ràdio en sentim comentaris que sovint es basen més en els baixos sentiments que en les raons. El fet que el funcionari de carrera tingui un lloc de treball assegurat i vitalici sembla insostenible en una situació de precarietat laboral com l’actual.

El Govern acorda impulsar la creació de la Càtedra Abel Martínez Oliva a la Universitat de Lleida0

1202 28/04/2015, 17:34       #Violència escolar,

El Govern ha acordat donar impuls a la creació de la Càtedra Abel Martínez Oliva, adscrita a la Universitat de Lleida (UdL), que tractarà sobre l'educació i l'adolescència. Amb aquest acord, els departaments d'Economia i Coneixement, Ensenyament i Salut, col·laboraran amb la universitat lleidatana per potenciar la recerca i la formació en aquest àmbit. La decisió s'ha pres arran dels fets succeïts la setmana passada i per tal de mantenir viva la memòria del mestre difunt.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


ASPEPC·SPS demana la dimissió de la consellera Rigau2

2747 28/04/2015, 10:15       #Violència escolar, #Comunicats,

ASPEPC·SPS manifesta el seu rebuig més absolut a la gestió que, des del Departament d'Ensenyament, s'ha fet de l'assassinat del professor Abel Martínez Oliva a mans d'un alumne del centre on treballava. L'èmfasi en les més que discutibles versions sobre les possibles causes d'aquest fet, el tractament de la informació oficial amb el silenciament del tot allò relacionat amb la figura del professor mort

El noi que va matar un professor volia cometre l'atac amb un amic2

2575 28/04/2015, 07:35       #Violència escolar, #Opinió,

Una setmana després de la tragèdia a l'institut Joan Fuster de Barcelona, segueixen apareixent nous detalls del cas. Segons avançava ahir la Cadena SER, el menor que va matar un professor havia pensat actuar juntament amb un altre nen que era amic

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


ASPEPC pide dimisión de Rigau por 'insensibilidad' hacia profesor fallecido1

1352 27/04/2015, 22:26       #Violència escolar, #Mobilitzacions,

El sindicato de docentes ASPEPC ha reclamado hoy la dimisión de la consellera de Enseñanza, Irene Rigau, por su "absoluta insensibilidad" hacia el profesor fallecido la pasada semana en un instituto de Barcelona, víctima de la agresión de un alumno de 13 años.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Dues iniciatives per a mantenir viu el record del professor assassinat Abel Martínez Oliva1

1157 27/04/2015, 20:00       #Violència escolar, #Mobilitzacions,

Adreçada al Parlament de Catalunya: Declarar el 20 d'abril Dia català del professorat.
Dirigida al Ministerio de Educación: Conceder la Medalla al Mérito Civil a Abel Martínez Oliva, profesor asesinado en acto de servicio en Barcelona.

Ratllar el cotxe del professor4

2314 27/04/2015, 19:09       #Violència escolar, #Opinió,

Només fa una setmana i per la lectura dels diaris ja sembla una eternitat. Vull dir amb això que ja no se'n parla tant. Ja no es pontifica tant sobre els valors, el professorat, l'educació o sobre l'ensenyament. I, en canvi, els testimonis de l'horror que es va produir a...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Carta d'una setantena de docents després de la mort del professor de l'Institut Joan Fuster1

2022 26/04/2015, 20:58       #Violència escolar, #Mobilitzacions,

El col·lectiu reclama més homenatges en record del docent i mostra la seva indignació pel fets

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Asesores técnicos en el Exterior: listas definitivas de admitidos y excluidos y fecha de la fase específica0

963 26/04/2015, 20:49       #Places a l'exterior,

Resolución de 16 de abril de 2015.,de la Subsecretaría, por la que se anuncia la exposición las listas definitivas de admitidos y excluidos al concurso de méritos de puestos vacantes de asesores técnicos en el exterior y se convoca a los candidatos a la realización de la fase específica.

(...) convocar a los candidatos que han obtenido la puntuación mínima de cuatro puntos en la fase general, a la realización de la fase específica prevista en la base quinta B) de la orden de convocatoria, en llamamiento único, para el 8 de mayo de 2015, a las 16,30 horas, en la Escuela Técnica superior de Ingenieros de caminos, Canales y Puertos, C/ Aranguren n. 3 - 28040 Madrid.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Funcionarios docentes en el Exterior: listas definitivas de admitidos y excluidos y fecha de la fase específica0

995 26/04/2015, 20:45       #Places a l'exterior,

Resolución de 16 de abril de 2015, de la Subsecretaría, por la que se anuncia la exposición de las listas definitivas de admitidos y excluidos al concurso de méritos de puestos vacantes de personal docente en el exterior y se convoca a los candidatos que han de realizar la fase específica.

(...) Convocar a los candidatos que han superado la fase general por haber alcartzado una puntuación mínima de tres puntos y medio, a la realización de la fase específica prevista en la base quinta B) de la Orden de convocatoria, en llamamiento único, para el dia 9 de mayo de 2015, a las 8,30 horas, en la Facultad de Derecho de la Universidad Complutense -Ciudad Universitaria s/n - Madrid 2804.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal