La limitada aposta de la via salarial0

889 19/12/2013, 16:30       #Retribucions, #Opinió,

Les últimes estadístiques oficials confirmen que, al contrari del que va manifestar fa unes setmanes el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, els salaris cauen a l'Estat espanyol. I ja fa un any que passa. Això s'explica perquè els governs estan abaixant els salaris dels funcionaris amb diversos procediments, com ara retenir una paga extraordinària, i perquè els empresaris, emparant-se en l'última reforma laboral, també redueixen els salaris dels treballadors a canvi de no haver de fer més acomiadaments.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Nota informativa sobre la nòmina del mes de desembre de 20130

878 18/12/2013, 19:44       #Retribucions,

El 23 de desembre, el departament d'Economia i Coneixement ordenarà l'ingrés de la nòmina del mes de desembre del personal de la Generalitat, que inclou els treballadors dels departaments i el personal de la Xarxa Pública Sanitària i dels centres educatius públics i concertats, així com els treballadors dels organismes autònoms. Juntament amb la nòmina, s'ingressarà la part proporcional de la paga extraordinària de Nadal. L'ingrés es farà efectiu entre els dies 23 i 24 de desembre, en funció de l'entitat financera de cada treballador.

Informació sindical unitària sobre les reclamacions a la paga de 20120

880 18/12/2013, 08:28       #Retribucions,

Després del descompte de la paga de 2012, diversos sindicats ens vam posar d’acord per interposar reclamacions, conflictes col·lectius i recursos contenciosos administratius demanant la seva devolució. Per al personal funcionari, els sindicats varem decidir de forma unitària que persones representatives de cada sindicat i sector presentessin reclamacions individuals i el corresponent procés judicial. En cas de sentència favorable, es proposa demanar posteriorment l’extensió d’efectes a tots els treballadors i treballadores de cada sector, amb el benentès de sentència ferma.

Comunicat del professorat de l'Institut Sant Andreu de Barcelona0

6589 17/12/2013, 10:05       #Opinió, #Mobilitzacions, #Decret de plantilles,

Els professors i professores sotasignats, del Claustre de l’Institut Sant Andreu, manifestem la nostra absoluta perplexitat i indignació per la suspensió preventiva provisional del nostre company i professor, perquè entenem que vulnera la més elemental presumpció d’innocència, sense prejutjar l’evolució futura de l’expedient disciplinari que li ha estat incoat.

PISA, ¡zas!, en toda la cara0

1398 16/12/2013, 12:16       #Opinió, #LOMCE, #LOGSE, #LEC,

De Lenin a Hitler, de Franco a Mao, la transmisión del saber, a expensas de la manipulación de la enseñanza, ha resultado ser un "obscuro" objeto del deseo, capaz de levantar miles de pasiones sectarias que justifican la injerencia de las instituciones del Estado en el entorpecimiento, planificado, del aprendizaje de los alumnos.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Proyecto de real decreto de Formación Profesional Básica0

1054 16/12/2013, 08:43       #LOMCE,

Proyecto de real decreto por el que se regulan aspectos específicos de la Formación Profesional Básica de las enseñanzas de formación profesional del sistema educativo, se aprueban catorce títulos profesionales básicos y se fijan sus currículos básicos

Proyecto de real decreto de currículo de Primaria, ESO y Bachillerato0

1219 16/12/2013, 08:38       #LOMCE,

Proyecto de real decreto por el que se establece el currículo básico de la Educación Primaria, de la Educación Secundaria Obligatoria y del Bachillerato

Dos apunts sobre la publicació de la LOMCE al BOE0

1630 12/12/2013, 09:15       #LOMCE, #Decret de plantilles,

Al BOE del dia 10 desembre ha sortit publicada la LOMCE, que entrarà en vigor 20 dies després d'aquesta data. Els aspectes curriculars entren en vigor a partir del curs 2015-16, però la resta de disposicions no curriculars de la llei entraran en vigor a partir del dia 30 de desembre.

El Govern insisteix a condicionar la paga extra al cobrament de l'impost de dipòsits bancaris0

1242 11/12/2013, 19:05       #Retribucions,

Després d'una reunió de dues hores, Govern i sindicats no han avançat en la negociació sobre les retribucions salarials del 2014 però mantenen obert el diàleg

Relacionats:

Extremadura también pagará la parte de la extra acumulada hasta junio de 2012

Castilla y León propone devolver a plazos la paga extra de 2012 a los empleados públicos

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Comentaris d'ASPEPC·SPS sobre el Decret de plantilles enviats a la Consellera d'Ensenyament0

1202 11/12/2013, 08:56       #Decret de plantilles,

Benvolguda Consellera,
Com sens dubte recordareu, a la reunió que vam mantenir el passat 26 de juliol vam acordar que us faríem arribar, al llarg del mes de setembre, un document que recollís tots aquells aspectes de l'esborrany del Decret de Plantilles que, al nostre entendre, afavoreixen o propicien, explícitament o implícita, l'arbitrarietat en els processos de nomenament del personal docent. Aquest és el document que us fem arribar ara, amb l'esperança que us el mireu amb bons ulls i que tingueu en tot moment present que, allò que ens anima, és la nostra aspiració a un sistema de provisió de llocs de treball transparent i objectiu, que reverteixi en benefici del sistema educatiu català i de la qualitat de l'ensenyament, objectius que estic segur que compartim.

Tot agraint-vos la vostra deferència en rebre'ns aquest estiu, i alhora demanant-vos la confirmació de la correcta rebuda d'aquest document, rebeu una cordial salutació.

Comentaris (PDF)

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal