Contra el decret de plantilles0

1912 30/10/2013, 11:30       #Opinió, #LOMCE, #LEC, #Decret de plantilles,

El nou decret de Plantilles de la LEC que el govern català vol aprovar, com més aviat millor, pot ser el desastre més gran que el Departament pugui fer. El principi de la fi...

La Generalitat actualitzarà el sou dels funcionaris a l'IPC0

1181 29/10/2013, 08:15       #Retribucions,

El Departament de Governació va plantejar ahir als sindicats de la Funció Pública la possibilitat que els funcionaris i treballadors públics de Catalunya puguin veure els seus sous augmentats el 2014 al voltant d'un 0,5%, cosa que correspondria a l'increment de l'IPC d'aquest any.

Manté la seva intenció de retallar una paga extra als empleats públics l'any que ve.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Ni LOMCE ni vaga0

1065 23/10/2013, 23:50       #Vaga, #Opinió, #LOMCE, #LOGSE, #LOE, #LEC,

És cert que la nova normativa d'ensenyament, la LOMCE, no arreglarà cap dels molts problemes educatius que aquest país té plantejats. Però tampoc la vaga d'avui. Perquè és una convocatòria pensada exclusivament en termes polítics, i si el nostre deteriorat sistema d'ensenyament està clamant una cosa a crits és precisament que es deixin els interessos polítics de banda.

Ensenyament públic: privatització del segle XIX0

1115 23/10/2013, 16:49       #Opinió, #LEC, #Decret de plantilles,

En democràcia, l'administració pública no és automàticament democràtica perquè estigui gestionada pel partit polític que ha guanyat les eleccions. Cal també que el seu funcionament sigui transparent...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Anàlisi de la LOMCE0

889 23/10/2013, 11:01       #LOMCE,

En aquest document es pretén fixar la posició d'ASPEPC·SPS sobre la LOMCE (Ley Orgánica de Mejora de la Calidad Educativa)

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


La Lomce, una ocasió perduda?0

740 23/10/2013, 10:58       #Opinió, #LOMCE,

El tràmit de la llei Wert al Congrés s'ha acabat. S'han fet aportacions tècniques de persones i institucions independents que la milloraven, però el ministeri les ha desatès. La llei té elements positius juntament amb altres de negatius com, al meu parer, els següents.

El Parlament rebutja que els mestres siguin autoritat pública0

1230 23/10/2013, 10:38       #Autoritat pública,

El ple del Parlament ha rebutjat continuar tramitant la proposició de llei del PPC que pretenia considerar els mestres com a autoritat pública. La iniciativa ha estat rebutjada per la...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Matemáticas bajo cero0

1398 22/10/2013, 09:17       #Opinió, #LOMCE, #LOGSE, #LOE, #LOCE,

Imparto matemáticas a unos adolescentes de tercero de ESO y más de la mitad no saben ni la tabla de multiplicar. Por tanto me es imposible que calculen divisiones, fracciones o potencias que ahora deben dominar en tercero. El ministro Wert promete que con su Lomce esto se va a terminar, pero igual prometieron el PSOE con su Logse y su LOCE, o el PP con su LOE y a pesar de tantas promesas la cosa sigue igual o peor que con la anterior EGB.

Sé que el problema se macera en primaria, donde los escolares deben asimilar la tabla de multiplicar. Por desgracia la promoción automática de tal etapa deja pasar a estos alumnos y ahora me los encuentro analfabetos en la ESO. Me aconsejan que les deje utilizar la calculadora para subsanar tal déficit, pero, aun así, siguen suspendiendo examen tras examen. Me cuentan muchos alumnos que en primaria sí les dejaban, que muchos maestros también la utilizaban y que no pasaba nada.

La verdad, me siento impotente ante esta falta de base de nuestros alumnos y adultos producto de la reforma que toda Europa ahora ya conoce. Peor aún, me avergüenza pertenecer a esta nación de analfabetos y mediocres. Querida Elena Francis, ¿qué debo hacer?>> ... Querida amiga...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Consulta i modificació de les dades registrades a la borsa de treball0

1045 21/10/2013, 13:44       #Interins i substituts,

Del 21 al 28 d'octubre de 2013, les persones interessades poden modificar en línia les dades que consten a la borsa del treball de personal docent interí o substitut. L'actualització de les dades té un efecte immediat en els nomenaments telemàtics.

Consulta i modificació de dades

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Temps era temps... quan els claustres manaven als centres0

949 21/10/2013, 13:37       #Opinió, #LOMCE, #LOGSE, #LEC, #Decret de plantilles,

No hi havia «plans estratègics», ni de «qualitat», ni «llocs de treball singulars», ni «projectes de direcció», ni paradigmes pedagògics. Tampoc es votava la nota a les juntes d'avaluació... No, no hi havia res d'això. Eren altres temps, és clar.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal