Cuatro adolescentes denunciadas por acosar a compañera que se suicidó0

537 22/04/2013, 09:22   

El pasado día 11, una adolescente de 14 años se quitó la vida en Gijón (Asturias) lanzándose al mar desde La Providencia. Su madre ha denunciado ante la fiscalía de menores y el Juzgado de instrucción número 3 de Gijón a cuatro compañeras del colegio, a las que acusa de "inducir al suicidio" a su hija. La abogada de la demandante asegura en el escrito presentado ante las autoridades judiciales que las menores "acosaban" a su víctima. En la demanda se pide, además, que se investigue la responsabilidad penal en la que habrían podido incurrir los responsables del centro educativo.

Un 'experto' atribuye el fracaso escolar a la alta exigencia de la Logse0

1087 19/04/2013, 09:06       #LOGSE,

La tasa de fracaso escolar y de abandono de las aulas en España, entre un 20 y un 30 % de alumnos que no titula en ESO y continua estudios de educación posobligatoria, se debe al alto nivel de exigencia de la Logse, el actual sistema educativo que escolariza a la población de forma obligatoria hasta los 16 años y ofrece un enfoque poco flexible, y directo y casi exclusivo hacia los estudios universitarios, según José Saturnino Martínez García, profesor de Sociología en la Universidad de La Laguna.

SECUNDARIA.INFO. Els tribunals posen límits al paper dels pares en les sancions i a la polivalència0

949 19/04/2013, 08:57       #Publicacions,

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Sala del Contenciós-Administratiu, Secció Cinquena) ha emès sentència sobre el recurs 346/2010, presentat per ASPEPC·SPS, en el qual s' impugnava el Decret d'Autonomia dels centres educatius. En aquest recurs s'impugnava globalment aquest decret juntament amb alguns articles concrets. El Tribunal ha desestimat la impugnació global, però ha estimat parcialment alguns dels aspectes referents a articles concrets.

Carta de una profesora de inglés al claustro sobre BILINGÜISMO 0

897 18/04/2013, 08:53   

Diciembre 2012

Como profesora de inglés me encantaría creer en la bondad del proyecto bilingüe, pero desgraciadamente no puedo. Conversaciones con profesores y profesoras de estos institutos, así como con las familias de personas que están en estos centros me hacen despreciar esta fórmula que intentan vendernos, sí o sí.

Aprenentatge actiu d'idiomes0

584 17/04/2013, 08:27   

El Departament d'Ensenyament convoca la concessió de subvencions a centres educatius sostinguts amb fons públics d'educació secundària obligatòria de Catalunya que organitzin viatges de grups d'alumnes de tercer i quart per a l'aprenentatge actiu dels idiomes que imparteixen com a llengua estrangera dins dels ensenyaments reglats.

SECUNDÀRIA EXPRÉS. On és el lloc singular? (arbitrarietats previstes al futur Decret de plantilles)0

2518 16/04/2013, 09:06       #Publicacions, #Decret de plantilles,

Amb el Decret de plantilles que el Departament d’Ensenyament està tramant, es concreta i es consolida l’aversió que el seus responsables senten per la normativa de la funció pública en general i pel concurs de trasllats en particular. Amb els anomenats “procediments de provisió per concurs específic i de provisió especial”, el Departament dóna carta blanca a les direccions per configurar i escollir la “seva” plantilla de professors.

Los directores elegirán hasta la mitad de sus profesores0

2501 15/04/2013, 09:04       #Decret de plantilles,

Los directores de las escuelas e institutos públicos podrán decidir hasta el 50% de sus plantillas de docentes funcionarios y el 100% de los interinos y sustitutos. Así lo recoge el borrador de decreto de provisión de plantillas que está preparando el Departamento de Enseñanza.

DOGC núm. 6354. Vacants definitives secundària0

1152 12/04/2013, 09:16       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ ENS/776/2013, de 8 d'abril, per la qual es fa pública la relació de vacants definitives corresponents al concurs de trasllats adreçat al personal funcionari i en pràctiques per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris i de règim especial als instituts, instituts escola i seccions, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes.

DOGC núm 6354. Vacants definitives primària0

1065 12/04/2013, 09:07       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ ENS/775/2013, de 8 d'abril, per la qual es fa pública la relació de vacants definitives corresponents al concurs de trasllats adreçat al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles i en instituts escola i als dos primers cursos de l'ESO en instituts i instituts escola i en centres de formació de persones adultes.

Relacionats

Convocatòria indexada

Resums de la convocatòria

Alerta SMS

No concursis a cegues. Base de dades de centres i localització

Departament d'Ensenyament

Vacants provisionals

Arxiu: concurs de trasllats (inclou tota la informació d'altres anys: base de dades d'adjudicacions, vacants, plantilles...)

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


El TSJC obliga a fer les classes en castellà si un alumne ho demana 0

515 10/04/2013, 18:23   

Una nova interlocutòria afirma que no és suficient amb l'atenció individualitzada de l'estudiant que ho reclama, tal com pretenia Ensenyament.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal