¿Quién protege al profesorado?0

1790 04/02/2014, 12:05       #Violència escolar, #Salut laboral, #Opinió,

Un alumno agrede físicamente a un profesor, o profesora, en clase. Está claro que este joven agresor tiene problemas, necesita ayuda y debe recibirla. Para eso están la escuela, la Administración educativa, los médicos y psicólogos, y la familia. ¿Y el profesor? Es la persona agredida, incluso lesionada. ¿Qué pasa con ella?

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


La hiperactivitat: malaltia o ficció0

3451 03/02/2014, 08:55       #Opinió,

Massa sovint es diagnostiquen casos de TDAH entre els alumnes de les nostres escoles. El problema és entendre aquesta síndrome com una malaltia, que no l’és, sense veure la realitat que la causa, uns mals hàbits educatius. Evitar o corregir aquests mals hàbits soluciona aquesta malaltia fictícia en detriment de l’ús d’amfetamines que provoquen perillosos efectes secundaris.

El TSJC fixa en un 25% la presència obligatòria del castellà a les aules0

824 31/01/2014, 16:43   

La resolució dóna resposta als recursos de diverses famílies que van exigir mesures a la Generalitat per garantir l'ensenyament també en castellà per als seus fills. Aquest 25% es materialitzarà fent una assignatura en castellà a més de la llengua i la literatura

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Flexibilització de l'aplicació de la LOMCE0

1118 30/01/2014, 08:54       #LOMCE, #LEC,

Al ministre Wert no li ha quedat més remei que flexibilitzar la definició dels continguts curriculars de la LOMCE. De moment, el Ministeri només aprovarà els de Primària i els de Formació Professional bàsica, que començaran a implantar-se el curs vinent, i ajorna el desenvolupament dels currículums de Secundària i Batxillerat.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Convocatoria para profesores interinos en Marruecos para el curso 2014-20150

1659 29/01/2014, 13:59       #Places a l'exterior,

Convocatoria para la formación de lista de aspirantes a desempeñar puestos en régimen de interinidad en plazas de los cuerpos docentes de Maestros, Profesores de Educación Secundaria y Profesores Técnicos de Formación Profesional de las especialidades convocadas contemplados en la Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación, en centros y programas de la acción educativa española en Marruecos para el curso 2014/2015

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Nou comunicat del professorat de l'Institut Sant Andreu0

1939 28/01/2014, 10:45       #Opinió, #Mobilitzacions, #Decret de plantilles,

Com ja us vàrem informar en un comunicat anterior, des del 12 de novembre de 2013, tenim un professor del nostre institut suspès “preventivament” (ja fa més de dos mesos) de feina i part del sou. Aquesta suspensió és conseqüència de l’expedient disciplinari obert a partir de la documentació aportada al Consorci d’Educació de Barcelona per la direcció de l’institut.
Fins a dia d’avui, cap inspector o autoritat educativa (inclosa la direcció del centre, que segons la normativa actual ja exerceix aquestes funcions) ha preguntat al professorat o a l’alumnat, que ha mostrat des d’un principi una posició totalment contrària a l’obertura d’aquest expedient, res que tingui cap relació en aquest procés.

Modificacions de la taula de titulacions per impartir llengua estrangera a la Borsa de treball0

2464 27/01/2014, 08:55       #Interins i substituts, #DOGC,

ORDRE ENS/10/2014, de 20 de gener, per la qual es modifica la taula de titulacions que capaciten per impartir una llengua estrangera als efectes de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a professorat d'ensenyament secundari.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Modificacions en la relació provisional d'especialitats per a les quals s'obrirà convocatòria de la0

2250 27/01/2014, 08:39       #Interins i substituts,

Relació provisional d'especialitats per a la propera convocatòria d'obertura de la borsa de treball.

Contra el Decret de plantilles: ASPEPC·SPS s'entrevistarà amb tots els grups parlamentaris0

878 23/01/2014, 09:07       #Decret de plantilles,

En el context de la nostra campanya global contra el Decret de Plantilles del Departament d'Ensenyament, i en relació a la recollida de signatures entre el professorat per acollir-nos al Dret de Petició davant del Parlament de Catalunya, ASPEPC·SPS ha sol·licitat entrevistes amb els portaveus d'Educació dels grups parlamentaris de tots els partits polítics representats al Parlament de Catalunya.

La formación profesional al servicio de los intereses empresariales0

988 22/01/2014, 20:34       #Opinió,

Para las profesoras y profesores de ciclos formativos del IES Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), que enseñan y educan, con finalidades técnicas y humanísticas.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal