Catalunya reduirà places de magisteri0

645 04/06/2013, 08:25   

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ha anunciat aquest dilluns que reduirà les places de la carrera de magisteri perquè augmenti la nota de tall i establirà la possibilitat de cursar dobles titulacions, amb l'objectiu de millorar la "qualitat dels docents".

Què hi ha al darrere del decret de plantilles del Departament d'Ensenyament? 0

1426 03/06/2013, 08:32       #LEC, #Decret de plantilles,

El decret del Departament d'Ensenyament que vol eliminar el número d'ordre de la borsa de treball per imposar criteris d'obediència, respon a l'estratègia de lobbies neoliberals de l'entorn de CiU per afavorir la privatització.

Carles Mata i Carmelo Gómez, fundadors d'Axia, treballen ara al Departament d'Ensenyament.

Holanda suspende los salarios de los profesores de religión0

737 03/06/2013, 08:26       #Retribucions,

Un paquete de recortes será presentado en el Parlamento del país; será cancelada la cuota pública destinada a los entes científicos, como el Instituto Montesquieu

Cataluña desdoblará grupos de primero de ESO0

683 31/05/2013, 09:36   

Los alumnos catalanes de primero de ESO que arrastren dificultades en matemáticas o lenguas estudiarán en grupos separados al resto de sus compañeros. Es lo que contempla el Programa Intensivo de Mejora (PIM) que se pondrá en marcha el próximo curso en aquellos centros públicos y concertados que decidan adherirse.

Concentración para que retire el decreto de plantillas0

954 31/05/2013, 09:22       #Mobilitzacions, #Decret de plantilles,

Unas 200 personas se han concentrado entre las 18 y las 19 horas de este jueves ante la Conselleria de Enseñanza, en una protesta convocada por CC.OO., Ustec-STEs, UGT, CGT y ASPEPC·SPS, para exigir que retire el actual borrador del decreto de provisiones de plantilla, que fija que los directores de centro podrán escoger hasta el 50% de los docentes del centro.

rnrn

En declaraciones a Europa Press, el representante de educación pública de CC.OO. de Enseñanza, Marc Sangüesa, ha explicado que están dispuestos a negociar la mejora del decreto, cuyo redactado consideran que supone un "abandono de las responsabilidades" de la Conselleria porque traspasa parte de la gestión de personal a las direcciones de los colegios.rn

rn Ha alertado de que ello puede suponer una "indefensión" del profesorado, puesto que el equipo directivo podrá decidir las condiciones laborales y los horarios de los maestros, además de que no prevé que haya un contra-poder que garantice los derechos de los trabajadores.rn

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


La cimera anti-Wert formalitza el consens pel català0

780 29/05/2013, 08:28       #LEC,

El govern i tots els partits menys el PP i C's pacten treballar en un redactat conjunt per a les esmenes a la norma

Unànime rebuig frontal dels assistents a la norma

El PSC, ICV i la CUP van voler estendre el debat a la gestió de l'executiu i les retallades en educació

El ministeri d'Educació: 'Esto es España y hablamos español'0

476 29/05/2013, 08:20   

El ministeri d'Educació va respondre de mala manera a un estudiant d'origen pakistanès que cursa un doctorat d'economia a la Universitat de Barcelona (UB) i que es va dirigir al ministeri d'Educació per sol·licitar documentació sobre les beques que concedeix l'Estat.

Concentracions en contra del nou decret de plantilles0

818 28/05/2013, 09:06       #Mobilitzacions, #LOMCE, #LEC, #Decret de plantilles,

Els sindicats d'Ensenyament convoquen aquest dijous una concentració davant la seu del Departament d'Ensenyament a Barcelona i davant dels Serveis Territorials a Lleida, Tarragona i Girona, a partir de les sis de la tarda, per mostra rel seu rebuig total al nou decret de plantilles que vol impulsar el departament.

Cartell informatiu sobre el Decret de plantilles0

839 27/05/2013, 10:16       #Decret de plantilles,

Benvolgut/da company/a

Us adjuntem en PDF un cartell que es pot imprimir en DINA3 o DINA4 sobre el perillosíssim decret de plantilles que el Departament ha preparat per tal que el distribuïu al vostre centre i, si podeu, per tots aquells del voltant que us sigui possible.

Carta oberta als directors del centres educatius públics de Catalunya0

957 27/05/2013, 09:55       #Opinió, #LEC, #Decret de plantilles,

Companys. Sí, companys, ja que etimològicament parlant, la paraula company ve de ***** panis, o sigui, aquell amb qui comparteixes el pa. I com bé sabeu, prou que n'hem compartit de coses, entre d'altres, les oposicions, que ha estat el sistema d’accés igual per a tothom (professors i directors), el sistema educatiu, les retallades i tot sovint el menyspreu per part de l’opinió publica.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal