Los sindicatos españoles también convocan huelga el 22 de mayo0

624 09/05/2012, 09:40       #Mobilitzacions,

Los sindicatos del estado español, FE.CCOO, ANPE, CSIF, STEs-i y FETE-UGT, convocamos una huelga en el sector el próximo día 22 de mayo para protestar contra los recortes educativos y en defensa de los servicios públicos.

Convocatòria específica a Catalunta (USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, UGT, CGT)

Vaga general de l'ensenyament públic el 22 de maig0

1222 08/05/2012, 09:33       #Vaga, #Mobilitzacions,

La consellera ja ha anunciat que aplicarà les mesures plantejades pel Ministre. Aquestes noves retallades comporten l'atac més dur a l'ensenyament públic en molts anys, ja que implicaran una depreciació important de les condicions en què es desenvolupa l'aprenentatge de l'alumnat i de les condicions de treball del professorat en general i, si més no, més precarietat i atur per al professorat interí i substitut, tot plegat esdevé un atac sense precedents a la qualitat educativa.

Vaga de l'ensenyament públic pel 22 de maig 0

856 07/05/2012, 09:47       #Vaga, #Mobilitzacions,

Els sindicats de l'ensenyament públic català (USTEC, CCOO, ASPEPC·SPS, UGT i CGT) han convocat a tot el professorat i la comunitat educativa catalana a fer vaga el proper 22 de maig "contra les retallades del ministre Wert i la consellera Rigau".

Adjudicacions provisionals i gestió de la Borsa de treball0

5328 04/05/2012, 09:35       #Mesa sectorial, #Interins i substituts,

Ordre del dia:

1. Resolució per la qual es dicten les instruccions sobre les adjudicacions de destinacions provisionals al personal funcionari i interí dels cossos docents en centres docents públics i serveis educatius dependents del Departament d’Ensenyament i altres llocs, amb efectes d’1 de setembre de 2012, i sobre els desplaçaments forçosos per modificació de les plantilles dels centres docents públics.

2. Resolució per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball de personal docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres públics dependents del Departament d’Ensenyament per al curs 2012-2013.

SECUNDARIA.INFO. La jornada continuada que nosaltres volem0

1244 04/05/2012, 09:30       #Publicacions, #Jornada intensiva,

Ara que sembla que el Departament, davant la pressió del professorat de Secundària i d'ASPEPC·SPS, ha decidit obrir la porta a la jornada continuada convé deixar clar en quines condicions la volem.

Wert matiza su intención de no dar el título de ESO con algún suspenso0

558 04/05/2012, 09:24   

El Ministerio de Educación está estudiando que los alumnos que aprueben completamente la educación obligatoria tengan un "reconocimiento" por ello, pero sin dificultar ni imposibilitar que quienes consigan un resultado académico inferior prosigan "itinerarios formativos superiores". "No tiene sentido o parece una anomalía el que se consiga, con un efecto académico exactamente igual, titular en secundaria obligatoria con suspensos que sin suspensos", según ha dicho hoy el ministro de Educación, José Ignacio Wert, que ha intervenido en el "II Foro Antonio Fontán", organizado por la Universidad Internacional de La Rioja y Nueva Revista.

Pla integrat de llengües estrangeres0

571 04/05/2012, 09:16   

L’objecte d’aquest programa és seleccionar un màxim de 170 projectes de centres educatius que elaborin un Pla integrat de llengües estrangeres en el marc d’un projecte lingüístic plurilingüe coherent, amb el compromís de desenvolupar-lo al llarg de dos cursos escolars i de consolidar en el projecte de centre els beneficis organitzatius i metodològics obtinguts.

Tots els instituts sabadellencs faran jornada intensiva el curs que ve0

1420 03/05/2012, 10:36       #Mobilitzacions,

Tots els instituts de Sabadell, més d’una desena, han decidit de forma unànime que faran horari intensiu a partir del curs que ve, independentment de si tenen o no el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

SECUNDARIA.INFO. Quantificació de la pèrdua de poder adquisitiu dels darrers 3 anys0

1201 03/05/2012, 10:28       #Retribucions, #Publicacions,

Us presentem tres models de taules retributives (depenen de l'antiguitat) en les que es pot apreciar tant la important retallada que han sofert les nostres nòmines, a causa dels ajustos aplicats per part del Govern Central (maig de 2010) i per part del Govern de la Generalitat (març de 2012), com la dràstica disminució del nostre poder adquisitiu en relació a l'any 2009. En aquests sis quadres comparatius no es reflecteixen la resta de mesures aplicades al nostre sector que empitjoren les nostres condicions laborals: augment de 18 a 20 hores lectives, augment de 24 a 28 hores de permanència al centre en horari fix, increment de ràtios d'alumnes, disminució progressiva de la dotació de funcionament ordinari dels centres, pujada d'IRPF...

Wert revisará la ley para no dar el título de la ESO con suspensos0

936 03/05/2012, 10:16       #LOGSE, #LOCE,

Los estudiantes pueden lograr hoy el certificado con tres asignaturas pendientes. El 20% supera así la Educación Secundaria en varias autonomías

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal