Centres de Lleida demanen de nou la jornada intensiva que Ensenyament va rebutjar0

1016 08/03/2012, 09:47       #Jornada intensiva,

Almenys set instituts ja han acordat sol·licitar-la i argumenten que anul·lar les classes de la tarda comporta millores pedagògiques i un estalvi econòmic. ElGovern diu que la llei preveu horari partit de forma general.

Govern estudia exigir un nota mínima de 6 en català, castellà i anglès als futurs mestres0

536 08/03/2012, 08:49   

Ensenyament i el Consell Interuniversitari de Catalunya debaten imposar aquest requisit per poder cursar Magisteri

La immersió lingüística a Catalunya, pendent de sentència0

744 07/03/2012, 09:42       #LEC,

Els vint-i-quatre magistrats de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) deliberen avui sobre el recurs presentat per la Generalitat a la sentència que obligava les escoles a incloure el castellà com a llengua vehicular. L'expectació per la decisió del tribunal és enorme i ja fa dies que les entitats de defensa del model d'immersió lingüística fan campanyes i mobilitzacions, com l'enviament de cinquanta-cinc mil missatges al TSJC.

El PSOE demana l'aprovat general a Secundària (ESO)0

1136 06/03/2012, 15:15       #LOGSE, #LOE,

"Seamos valientes y quitemos el título de la ESO en vez de ampliar el Bachillerato".

Mario Bedera, portavoz de Educación del Grupo Socialista en el Congreso de los Diputados

Els instituts de l´Anoia estudien implantar la jornada intensiva0

583 06/03/2012, 09:32   

Els instituts de l'Anoia estan en converses amb les associacions de pares dels centres per proposar al departament d'Educació la creació d'una jornada intensiva de matins. Si les AMPA hi donen el vistiplau, els centres proposarien la implantació d'un horari que començaria a les 8 del matí i acabaria cap a les 2 del migdia. Hi hauria les mateixes hores lectives, cosa que no faria baixar el nivell, però més concentrades.

Wert matiza hasta dejar en nada la reforma de la educación secundaria0

692 06/03/2012, 09:17   

La idea del ministro es convertir 4º de ESO en 1º de bachillerato o 1º de FP, pero ambas opciones tendrán asignaturas comunes y otras específicas de uno u otro itinerario; y, lo más importante, los alumnos no conseguirán el título de educación obligatoria hasta que completen ese primer curso.

La majoria d´instituts de Girona volen fer jornada intensiva 0

847 05/03/2012, 15:02       #Mobilitzacions, #Jornada intensiva,

Més de la meitat dels centres d'educació Secundària de les comarques de Girona -39 d'un total de 69- volen fer jornada intensiva el curs vinent, però les intencions del Departament d'Ensenyament no passen per generalitzar una compactació horària que ara només realitza l'institut Vescomtat de Cabrera, d'Hostalric.

El delegat d'Aspepc·SPS a Girona, Luis Sobrino, va afirmar que "és una mesura d'estalvi que entenem que podria beneficiar tothom"; per aquest motiu, durant el curs recullen informació als instituts i hi ofereixen xerrades amb l'objectiu de "fer una demanda massiva".

Manifest del professorat de secundària del Garraf-Penedés0

573 05/03/2012, 09:28       #Mobilitzacions,

L’assemblea de zona dels Instituts de Secundària de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès ens adrecem a la ciutadania per tal de fer-vos partícips de la nostra preocupació davant la política que els governs de Rajoy i Mas estan portant a terme respecte a l’ensenyament públic i a altres serveis socials bàsics

Detenidos unos padres por castigar a su hija sin salir de casa0

630 03/03/2012, 17:06   

Un matrimonio ha sido detenido acusado de un presunto delito de detención ilegal hacia su hija menor de 16 años de edad, la cual denunció a sus padres ante la Guardia Civil durante el Puente de Andalucía, en concreto, el pasado 28 de febrero, según han informado fuentes cercanas al caso.

TV3 admet que la jornada intensiva millora el rendiment acadèmic i que 50 institus ja l'han demanad0

1075 02/03/2012, 09:51   

Almenys una cinquantena d'instituts catalans han demanat al Departament d'Ensenyament poder fer jornada intensiva de cara al curs que ve, seguint la línia de sis instituts que ja en fan. Argumenten que el rendiment acadèmic dels alumnes milloraria i que s'estalviarien costos, ja que el centre estaria obert menys hores.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal