Tornen definitivament els 'vells temps'?0

1055 25/11/2011, 09:55       #Retribucions,

Segons sembla –i ho diem així perquè a banda del "boca orella" dels rumors i de l'oficialització d'aquests rumors a la premsa, no tenim cap informació facilitada pel propi Departament-, en alguns centres de Catalunya estan impartint classes una sèrie de contractats de la Fundació Empieza por Educar, un patronat que presideix Ana Patricia Botín i de la qual són socis La Caixa, el Banco de Santander, HP o el Deutsche Bank, entre d'altres, a través de les seves fundacions.

'El botín de Botín'. El frau fiscal, la familia Botín i les retallades als funcionaris0

1128 25/11/2011, 09:50       #Retribucions,

Conferència de l'economista Arcadi Oliveras on explica l'origen i assenyala els culpables de la crisi actual.

La familia Botín és darrera la Fundació Empieza por Educar.

Artur Mas puja 12.000 euros el sou de set càrrecs de confiança0

866 25/11/2011, 09:08       #Retribucions,

Austeritat, sí, però no igual per a tothom. Perque mentre Artur Mas no para de retallar en temes com la sanitat i reclama sacrifici als ciutadans, set als càrrecs de la Generalitat que exerceixen com com a caps de gabinet dels delegats en els àmbits equiparables a les vegueries han vist incrementat el seu sou en 12.000 euros bruts l’any (fins a sumar 60.000 euros, si atenem a les xifres més conservadores fetes públiques en diversos mitjans).

Les noves retallades del govern es concreten0

647 24/11/2011, 09:26       #Retribucions,

La concreció sobre les mesures d'ajustaments, estalvi i retallades per al 2012 que Artur Mas va avançar dimarts s'estan concretant a mesura que passen els dies.

[vídeo] Pedro Olalla: Diguem no!0

698 23/11/2011, 08:39       #Retribucions,

Pedro Olalla és extremadament dur i crític i diu ben clar que els que controlen el poder financer s'estan apropiant del poder polític a través del deute dels estats.

Per Pedro Olalla, el que ha passat a Grècia no és només cosa dels grecs, és una amenaça per a tothom. L'indigna el discurs polític i mediàtic dels països europeus, Espanya inclosa, que diuen "nosaltres no som com Grècia"; titllen els grecs de poc treballadors i diuen que es mereixen el que els està passant. Per ell, la crisi no és altra cosa que un atac econòmic organizat pels poders financers, i defineix el deute com un producte dissenyat com a arma de sotmetiment dels ciutadans.

Mas s'avança a Rajoy: rebaixa sous i apuja taxes0

770 23/11/2011, 08:23       #Retribucions,

Mariano Rajoy i el seu equip ja treballen en un decret de retallades per complir els objectius marcats pels líders europeus. L'objectiu és reduir les despeses de l'Estat i les autonomies per contenir el dèficit. Per això evitarà abaixar impostos i fins i tot pot incrementar algunes taxes. Per Artur Mas això no és nou. Ho ha fet, ho farà i reclama a Rajoy "coratge" per fer-ho.

Mas: 'Haurem de tornar a retallar el sou als treballadors públics de la Generalitat'0

649 22/11/2011, 14:24       #Retribucions,

El president Artur Mas ha comparegut per anunciar que s'apujaran els impostos, s'incrementaran les taxes i hi haurà noves baixades dels salaris dels treballadors públics. Amb el propòsit de complir, l'any que ve sí, l'objectiu del dèficit, Mas ha explicat que calen "esforços fiscals i salarials de la funció pública" per no traspassar les línies vermelles de l'estat del benestar.

Què passa amb els nomenaments telemàtics dels dilluns?0

758 22/11/2011, 11:45       #Interins i substituts,

Ahir dia 21 no va haver-hi nomenaments telemàtics. Segons la premsa, el Departament atribueix el fet a un "problema tècnic" i no a una "decisió política". Però, en els contactes -informals- amb el Departament se'ns han informat de que existeix aquesta decisió política.

Un problema tècnic deixa en suspens els nomenaments de substituts0

736 22/11/2011, 07:52       #Interins i substituts,

Els sindicats alerten que CiU suspèn les substitucions l'endemà de guanyar les eleccions, però el departament d'Ensenyament assegura que és un "problema tècnic"

Un juez recrimina a una madre que denunciase a un profesor0

822 21/11/2011, 09:38   

El juez del Juzgado número 4 de Ibiza, Santiago Pinsach, ha absuelto a un profesor del Instituto Marc Ferrer, de Formentera, de una falta de lesiones y malos tratos contra un alumno del centro. El magistrado recrimina duramente a la madre del menor por haber denunciado al profesor y pide además disculpas al educador «por no haber detenido el proceso a tiempo de evitar que le rozara la presente ignominia».

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal