XIV Escola d'Estiu: cursos telemàtics de 30h reconeguts com a activitats de Formació Permanent6

1756 15/05/2023, 10:23       #Formació,

Professors de Secundària (aspepc·sps) ofereix dins l'Escola d'Estiu cursos telemàtics de 30 hores de durada reconeguts pel Departament d'Ensenyament com a activitats incloses en el Pla de Formació Permanent del Professorat.
Els cursos tindran lloc de 3 a 21 de juliol.
Torn preferent d'inscripció per a l'afiliació fins el 19 de maig.

Cursos


 • Creació de gràfics vectorials amb Inkscape
 • Producció de recursos audiovisuals per a l’aula
 • Fotografia bàsica amb Gimp
 • Moodle I: l'aprenentatge en l'entorn de l'aula virtual
 • Exploring Britain
 • Eines Google
 • Iniciació a Geogebra. Geometria i funcions
 • Google Classroom
 • Qualitat de TV a Classes Online i Retransmissions professionals amb programari lliure
 • Gestió de la protecció de dades en els centres docents

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Provisió de vacants a l'Institut Obert de Catalunya (IOC)0

1564 14/05/2023, 11:27       #Decret de plantilles, #Adjudicacions d'estiu,

D'acord amb el punt 6 de la RESOLUCIÓ EDU/1443/2023, de 26 d’abril, per la qual es dicten les instruccions sobre l'adjudicació de destinacions provisionals amb efectes d'1 de setembre de 2023, publiquem les vacants sense proposta de l'IOC.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Meet secundària: Xerrades informatives sobre adjudicacions provisionals0

2355 12/05/2023, 17:33       #Adjudicacions d'estiu,Xerrades informatives sobre adjudicacions provisionals.

Professorat interí:

 • Dimarts 9 de maig de 2023, 18:00
 • Divendres 12 de maig de 2023, 10:00
Professorat funcionari de carrera -inclosos seleccionats concurs de mèrits- i en pràctiques
 • Divendres 19 de maig de 2023, 10:00
 • Dilluns 22 de maig de 2023, 18:00.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Mesa sectorial d'11 de maig de 2023: avançament respecte al tema del mes de juliol0

1813 11/05/2023, 14:07       #Mesa sectorial,

Com ja vam dir al seu moment "El tema del mes de juliol queda pendent de negociació. Ho diem ben clar: no ho admetrem en els termes d’ara, ni de bon tros. I si cal tornar a les mobilitzacions, hi tornarem."
Avui el Departament ha fet marxa enrere (davant l'amenaça de les mobilitzacions en època electoral?) i ha tornat al redactat dels Documents d'Organització i Gestió dels Centres del curs 2020-2021: el juliol no s'haurà d'anar al centre sinó hi ha circumstàncies excepcionals que ho justifiquin.

El redactat anterior (2020-2021) deia:
"Tot i que amb caràcter general el mes de juliol es reserva perquè el personal docent pugui fer activitats de formació, la direcció del centre pot requerir-ne la presència els primers dies de juliol, en cas que es produeixin circumstàncies excepcionals que ho facin necessari."

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Concurs de mèrits: barem definitiu de les places convocades per les administracions educatives de l'Acord de la Conferència sectorial d'Educació0

6860 10/05/2023, 10:34       #Concurs de mèrits,


De acuerdo con la informaciones oficiales recibidas de las administraciones educativas hasta las 15:00 del 11 de mayo de 2023, se publica, el 11 de mayo 2023, el baremo definitivo ordenado del Concurso de Méritos, por Cuerpo especialidad, turno de ingreso y, en su caso, idioma.

Baremo definitivo.


A efectos informativos, se publica el baremo definitivo de las convocatorias del Concurso de méritos de aquellas administraciones educativas firmantes del Acuerdo de la Conferencia Sectorial de Educación. Estos listados generales se ordenan por Cuerpo, especialidad, turno de ingreso y, en su caso, idioma.

Observaciones:

 • Las peticiones erróneas, por no haber acreditado los requisitos exigidos para esa plaza o no haberse ofertado en esa CA, aparecen señaladas en rojo y con un asterisco y no serán tenidas en cuenta a efectos de adjudicación.
 • Las peticiones con diferente puntuación a la baremada por la CA donde se presentó la solicitud aparecen en azul. Esta puntuación es diferente debido a los certificados EOI del apartado 2.4.2 que no son requisito lingüístico en otras CC. AA.
 • La participación por el turno libre aparece señalada con la letra L y la partcipación por el turno de reserva aparece señalada con la letra D.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Comunicat de la Plataforma de Docents Substituts/es per l'Ordenació de Municipis0

694 10/05/2023, 10:29       #Mobilitzacions,

A finals d’abril de 2023 el senyor conseller d’educació, Josep Gonzàlez- Cambray, com a resposta a la suposada “manca de professorat a les borses docents”, imposa unilateralment que a partir del setembre de 2023, tot el professorat substitut /interí haurà d’estar disponible per poder desplaçar-se per tot el territori comarcal (comarques que aquest mateix professorat hagi escollit prèviament) sense opció a poder escollir, com fins ara, la tria per municipis (podrà ordenar els municipis dins de la comarca però haurà estarà obligat a desplaçar-se per la comarca si així es requereix).

Ni una retallada més, fem-hi front! Organitzem-nos per trencar l’enrocament del Departament d'Educació0

488 10/05/2023, 09:17       #Mobilitzacions, #Comunicats,

Les organitzacions sindicals sotasignants fem una crida a reprendre les mobilitzacions i l’organització als centres educatius per fer front a la nova imposició del calendari i per exigir la reversió de totes les retallades.

El passat mes de gener el Departament d’Educació va fer a la part social una darrera oferta derivada de les negociacions que s’havien produït al llarg del 1r trimestre i dins del context de vaga convocada conjuntament amb sanitat pels dies 25 i 26 del mateix mes, des d’aleshores no s’ha fet cap avançament. La proposta, encaminada a la recuperació del primer estadi als sis anys i l’equiparació salarial del professorat de formació professional, va ser valorada positivament per la part social, però alhora presentava importants mancances en la seva concreció (ni calendari de retorn del deute, ni garantia de l’equiparació plena per a tot el col·lectiu) i deixava fora elements molt rellevants de la plataforma reivindicativa impulsada el darrer curs.

Provisió de llocs de treball docent a proposta de la direcció dels centres (entrevista prèvia)2

7279 09/05/2023, 13:11       #Adjudicacions d'estiu,

Per participar en aquest procediment, la persona interessada ha de fer servir el model de comunicació.
Heu d'enviar aquesta comunicació (conjuntament amb el vostre currículum) a l'adreça electrònica del centre al qual opteu. Si opteu a llocs de treball específics amb perfil professional, cal que acrediteu documentalment, mitjançant còpia extreta de l'aplicació Atri, que en compliu el requisit en el moment de fer l'entrevista.
Cal emplenar un formulari per cadascun dels centres per als quals manifesteu la vostra disponibilitat (i per cada lloc de treball d'un mateix centre si opteu a més d'un lloc), tenint en compte que, com a màxim, podeu optar a quatre centres.
Termini de presentació: del 19 al 22 de maig de 2023.
El 19 de maig de 2023 s'activaran la Comunicació i els enllaços a les vacants per àrees territorials.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Les llicències d’estudis retribuïdes: una retallada oblidada 1

1683 08/05/2023, 13:09       #Comunicats,

El 6 d’abril de 2010 la Generalitat convocava l’últim concurs públic per a la concessió de llicències d'estudis retribuïdes per a dur a terme treballs de recerca educativa i elaboració de materials curriculars directament relacionats amb els llocs de treball. Des de llavors, que nosaltres coneguem, els docents catalans no han tingut ocasió de sortir a l’exterior per a conèixer altres realitats, acarar i comparar sistemes, propostes i metodologies diferents i enriquir amb autonomia els seus coneixements i experiències pedagògiques.

Concurs de trasllats. Curs 2022-2023. Aplicatiu de Professors de Secundària (aspepc·sps)0

2914 05/05/2023, 12:12       #Concurs de trasllats,

Professors de Secundària (aspepc·sps) ha processat les dades de la Resolució definitiva del concurs de trasllats 2022-2023 publicada el 4 de maig. Podeu filtrar les dades per especialitat, servei territorial i població amb accés a la fitxa de centre.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal