USTEC-STES i CCOO recolzen que s'avanci l'inici del curs0

Lectures (610) 05/02/2005, 16:37  |  el-Periódico.-JORDI-CASABELLA

Els dos sindicats de docents que compten amb més representació als centres públics, USTEC-STES i CCOO, no van posar ahir cap objecció al fet que el pròxim curs escolar comenci el dilluns 12 de setembre, tres dies abans de la data habitual.

El 80% de profesores y alumnos exige castigos0

Lectures (566) 05/02/2005, 16:05  |  La-Razón.-  |  Etiquetes: #LOGSE,

Más de ocho de cada diez alumnos y profesores de los centros españoles se han mostrado partidarios de establecer castigos y sanciones a los estudiantes conflictivos en los centros, según un estudio elaborado por el Instituto de Evaluación y Asesoramiento Educativo (IDEA), presentado ayer en Madrid.

Educació negocia amb les escoles avançar l'inici del curs 2005-20060

Lectures (374) 05/02/2005, 00:28  |  Telenotícies

La Conselleria d'Educació negocia amb les escoles avançar l'inici del pròxim curs escolar probablement al dilluns 12 de setembre en lloc del dijous dia 15. Davant les queixes dels sindicats de professors de secundària, la consellera d'Educació, Marta Cid, ha negat que això hagi de suposar problemes importants per als docents i ha supeditat qualsevol decisió a un ampli acord amb la comunitat educativa. Cid també ha explicat que el departament tractarà el tema amb les federacions de pares i mares i els sindicats.

SE ACABÓ0

Lectures (626) 04/02/2005, 12:13  |  ABC.-XAVIER-PERICAY  |  Etiquetes: #LOGSE,

Lo siento. Es cierto que la cosa no es de ayer, que llevamos seguramente más de dos décadas preparando el entierro, pero ahora sí, ahora ya está. Se acabó. Ha bastado un año de tripartito -y el inesperado advenimiento del socialismo en el Gobierno de España- para que el incesante trabajo de zapa de la conjunción nacionalsocialista diera por fin sus frutos. En realidad, el desenlace empezó a entreverse el mismo día de la firma en el Tinell del «Acuerdo para un Gobierno catalanista y de izquierdas»

Viajes Iberia va retirar un anunci que no respecta la dignitat de les persones0

Lectures (808) 04/02/2005, 11:08  |  Sindicat-de-Professors-de-Secundària  |  Etiquetes: #Opinió,

El passat mes de juny, el Sindicat de Professors de Secundària va iniciar una campanya de protesta contra un anunci de Viajes Iberia que denigrava la figura del professor. Es demanava que el professorat enviés missatges de protesta a la mateixa empresa. L'anunci va deixar d'emetre's immediatament. El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) va confirmar ahir que Televisió de Catalunya va retirar la campanya "per vulnerar el principi de respecte a la dignitat de les persones", tal com es recull en l'informe fet públic.

El Gobierno cambiará las oposiciones por tests psicotécnicos0

Lectures (1121) 04/02/2005, 10:59  |  La-Razón.-Carmen-Gurruchaga-  |  Etiquetes: #Oposicions,

El Gobierno del PSOE ha elaborado un documento por el que se establecen los criterios para acceder a puestos en la Administración. En el texto, se menosprecian las oposiciones, hasta ahora prueba objetiva para valorar los conocimientos del aspirante , en favor de otros criterios más subjetivos.

El Departament d'Educació plantea a los centros avanzar el próximo curso0

Lectures (1151) 04/02/2005, 09:23  |  La-Vanguardia.-JOSEP-PLAYÀ-MASET-  |  Etiquetes: #Mobilitzacions,

El Departament d´Educació tiene la intención de avanzar ligeramente el inicio del próximo curso escolar y así lo ha comunicado a los directores de los centros docentes en algunos encuentros informativos. Ayer, tras producirse una primera queja del Sindicat de Professors de Secundària, el director general de Ordenació i Innovació Educativa de la conselleria, Blai Gasol, confirmó que ha iniciado contactos con los centros, si bien precisó que la decisión se tomará tras alcanzar un acuerdo con todos los representantes, sindicatos y asociaciones de padres y madres.

La Generalitat estudia adelantar el inicio del curso0

Lectures (399) 04/02/2005, 09:20  |  Què!

El departament d'Educació de la Generalitat estudia adelantar el inicio del curso escolar, y para ello ha iniciado una ronda de contactos con representantes de la comunidad educativa.

L'IES Gaudí defensa la seva actuació respecte dels actes de violència0

Lectures (578) 04/02/2005, 09:15  |  El-Punt.-LAIA-BRUFAU-.-Reus-

El consell escolar de l'IES Gaudí fa pinya amb la seva directora, Teresa Gomis. Ahir el centre es va defensar de les acusacions provinents de l'Ajuntament de Reus en les quals es qüestionava la seva actuació durant els incidents de violència ocorreguts a les portes del centre durant els últims mesos. Respecte de la petició de dimissió, Gomis va assegurar que tenia tot el suport del Departament d'Educació per continuar.

SPS anima a manifestar-se en contra d'avançar el curs escolar0

Lectures (512) 03/02/2005, 12:54  |  ACN/-Redacció  |  Etiquetes: #Mobilitzacions,

El Sindicat de Professors de Secundària (SPS) ha animat els professors a manifestar-se contra l'avançament del curs escolar.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal