Latin Kings0

Lectures (466) 10/04/2005, 17:40  |  el-Periódico.-Enric-Barenys  |  Etiquetes: #Salut laboral,

Llegeixo amb angoixa l'editorial d'EL PERIÓDICO sobre els Latin Kings, que acaba dient: "Al final pagarem per no haver-los donat integració escolar i laboral". Des de la meva òptica, els immigrants tenen preferència d'accés a la nostra escola pública, on els mestres fan mans i mànigues perquè s'integrin.

Más de 1.700 profesores para resolver conflictos por acoso0

Lectures (401) 10/04/2005, 15:06  |  La-Vanguardia.-JAVIER-RICOU  |  Etiquetes: #Salut laboral,

El bullying ocupa un lugar destacado en la lista de los asuntos que preocupan al Departament d´Educació y se están destinando más esfuerzos que nunca para acabar con los casos de acoso en la escuela.

Nomenaran dones gitanes directores per evitar el fracàs escolar0

Lectures (799) 08/04/2005, 11:40  |  El-Punt.-SÒNIA-MARSAL/Barcelona

El govern ha previst nomenar dones gitanes com a directores d'alguns centres docents per evitar el fracàs escolar de nenes i joves d'aquest col·lectiu. Aquesta és una de les actuacions previstes en el capítol dedicat a les gitanes del Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya que ja està redactat, amb un pressupost de prop de 2 milions d'euros per a aquest 2005 i ara només pendent d'aprovació abans de l'estiu.

CLASSES DE RELIGIÓ0

Lectures (408) 08/04/2005, 11:33  |  Avui.-Maria-de-la-Pau-Janer

C ada grapat d'anys, ens regalen una nova reforma educativa. El ministre d'Educació corresponent es decideix a fer taula rasa i a iniciar els nous camins que asseguraran la formació dels nens i adolescents. Què hem de fer-hi? Jo només sé tremolar. El resultat de la reforma anterior ha estat nefast: uns joves que arriben a la universitat sense una base sòlida de cultura general. Comencen els estudis acadèmics plens de llacunes. La formació humanísitca fa anys que no està de moda.

Otra reforma educativa0

Lectures (488) 08/04/2005, 11:01  |  La-Nueva-España.-LUIS-ARIAS-ARGÜELLES-MERES  |  Etiquetes: #LOGSE,

Parece que está en el guión de cada Gobierno hacer cambios en el llamado sistema educativo. Y, al cumplir el primer año de mandato, ya tenemos «reforma de la reforma». No entra en vigor, por fortuna, la pretensión del PP de que la nota de religión se compute a la hora del expediente. Pero la señora Sansegundo no se decide a suprimir la enseñanza de la religión católica optando por la implantación de una materia que aborde la historia del fenómeno religioso. Tanto rojerío sería un exceso.

Agresión a una profesora0

Lectures (506) 08/04/2005, 10:56  |  Diario-Sevilla/TOÑI-SARABIA-  |  Etiquetes: #Salut laboral,

El Consejo Escolar del Instituto de Enseñanza Secundaria Ramón Carande y el delegado provincial de la Consejería de Educación, Jaime Mougan, se comprometieron ayer a buscar una "solución integradora"para normalizar la convivencia en el centro, donde los profesores denunciaron la agresión de una docente por parte de los familiares de una alumna.

SEXISME EXTRAVAGANT0

Lectures (513) 08/04/2005, 10:42  |  el-Periódico.-MERCEDES-García-Arán  |  Etiquetes: #Vaga,

El Govern noruec anuncia que tancarà les empreses que no compleixin amb l'obligació d'assegurar que qualsevol dels dos sexes estarà representat en un 40% dels seus consells d'administració. La notícia és tan extravagant que tinc seriosos dubtes sobre la seva aplicació real.

Barcelona tindrà 23 nous centres l'any 20070

Lectures (367) 08/04/2005, 10:28  |  el-Periódico.-ALBERT-OLLÉS

L'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat van anunciar ahir l'"inici d'una nova època per a les escoles públiques de la ciutat" amb motiu de la presentació del nou pla de manteniment del parc educatiu.

El fiscal pide que se abra juicio por Jokin0

Lectures (481) 08/04/2005, 10:19  |  EFE  |  Etiquetes: #Salut laboral,

La fiscalía de San Sebastián ha solicitado la apertura del juicio oral contra los ocho compañeros de Jokin Ceberio, el menor que se suicidó por el presunto acoso escolar al que fue sometido.

Aborrecer la literatura0

Lectures (566) 08/04/2005, 10:13  |  La-Vanguardia.-EULÀLIA-SOLÉ

La chica tiene trece años y un libro juvenil en la mano, el cual ha de leer por obligación so pena de sacar mala nota en la evaluación. Se trata de La vuelta al mundo en ochenta días, y el interés que le despierta es nulo, no por el texto en sí mismo, ya que de hecho cualquier otra obra literaria le produciría idéntico efecto.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal