Els alumnes d'ESO repetiran amb quatre suspensos0

Lectures (549) 30/03/2005, 09:33  |  La-Malla.net.-Anna-Massa  |  Etiquetes: #LOGSE, #LOE, #LOCE,

Ni dos, ni tres. Finalment, seran quatre els suspensos que determinaran que un alumne d'ESO repeteixi curs i no tres, com passa ara. Aquesta és una de les principals mesures incloses en l'avantprojecte de la reforma de la Llei Orgànica d'Educació (LOE), que presenta aquest dimecres la ministra d'Educació, Maria Jesús San Segundo, a totes les autonomies. La reforma que es presenta aquest dimecres modifica la vigent LOCE, llei educativa que va aprovar l'anterior govern del Partit Popular.

Indisciplina por burocratización de las enseñanzas0

Lectures (572) 29/03/2005, 09:57  |  Las-Provincias.-SALVADOR-PEIRÓ-I-GREGÒRI  |  Etiquetes: #Violència escolar, #Salut laboral,

LAS PROVINCIAS nos ofreció la semana pasada una tremenda noticia sobre violencia escolar. Un adolescente, nativo de Minnesota, mató a balazos a nueve personas, hirió a doce más y después se suicidó. Antes ya había perpetrado el crimen contra sus mayores en su hogar. Este estudiante de secundaria, J. W., de 17 años, primero asesinó a su abuelo y a la compañera sentimental de este y luego acudió a su instituto, donde disparó indiscriminadamente. El 17 de marzo leímos que el IES 2 de Mutxamel sufre en 24 horas otro ataque vandálico, eso sí, con previo aviso, queman aulas y persianas.

Condom0

Lectures (506) 29/03/2005, 09:10  |  Pere-Serra-Vilas

Condom Aquesta mena de globet allargassat, de goma, anomenat condom, condó o preservatiu, acapara cada cop més l’atenció d’un gran nombre de persones de tota condició social, gènere, formació i creença.

Entrevista con Inger Enkvist0

Lectures (382) 29/03/2005, 09:07  |  Libertad-Digital.-Julia-Escobar

Inger es una mujer seria, rigurosa, que habla con gran precisión. Se expresa en un español rico, brillante, que muchos españoles envidiarían. La conocí en una mesa redonda en torno a Juan Goytisolo y bastaron dos o tres comentarios entre las dos sobre lo que allí se decía y un par de miradas para comprender que ambas pensábamos lo mismo: estábamos ante un fenómeno muy similar al de las sectas.

QUALITAT I PLURALISME0

Lectures (410) 29/03/2005, 08:51  |  Avui.--Marçal-Sintes  |  Etiquetes: #LOGSE,

M'assabento gràcies a l'AVUI de com va el debat sobre el nostre ensenyament obert per la consellera Marta Cid, debat que té com a meta arribar al que s'ha anomenat Pacte per l'Educació. Els diré el que hi trobo a faltar, tant en els documents preparats per experts com en la immensa majoria de comentaris i crítiques que han suscitat.

Demanen al govern espanyol educació en castellà a Catalunya0

Lectures (352) 29/03/2005, 08:48  |  Europa-Press

L'Asociación por la Tolerancia, organització catalana que agrupa unes 200 persones, va reclamar ahir al Ministeri d'Educació i Ciència que la pròxima reforma legislativa de l'ensenyament no universitari reconegui «explícitament» el dret a ser educat en castellà a tot l'Estat espanyol.

Catalunya és una de les comunitats amb més interins0

Lectures (506) 28/03/2005, 21:35  |  EFE  |  Etiquetes: #Interins i substituts,

Catalunya és una de les tres comunitats autònomes de l'Estat espanyol amb més professors interins. Segons dades fetes públiques pel sindicat CCOO, 7.856 dels mestres que treballaven el curs passat en el sistema educatiu català ho feien com a interins a temps complet.

Rechazan el cuerpo de catedráticos0

Lectures (399) 28/03/2005, 21:31  |  El-País.-C.-MORÁN/Madrid

Los profesores de secundaria no están de acuerdo con la normativa que se recoge en la Ley de Calidad sobre los catedráticos de instituto. No lo estuvieron cuando se redactó aquella ley y ahora que ha habido un cambio de Gobierno han expresado, de nuevo, su rechazo a los responsables del actual Ministerio de Educación.

Una ley que no dejará «ningún cabo suelto»0

Lectures (428) 28/03/2005, 21:27  |  ABC.-M.-ASENJO,-R.-BARROSO  |  Etiquetes: #LOGSE, #LOCE,

El próximo miércoles, 30 de marzo, será el día D para la educación española. Es la fecha elegida por el Ministerio para sacar a la luz el esperado anteproyecto de ley de reforma que sustituirá a la efímera Ley Orgánica de Educación (LOCE), aplicada en su mínima parte y que tantas polémicas ha generado.

Dues morts més eleven a 10 les víctimes pel tiroteig0

Lectures (612) 22/03/2005, 11:23  |  el-Periódico.-Agències  |  Etiquetes: #Violència escolar, #Salut laboral,

L'atacant, un estudiant de secundària, ha matat els seus avis i després ha comès la matança al centre escolar abans de suïcidar-se

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal