Treballadors sense títol podran acreditar-se en tretze instituts0

Lectures (456) 10/02/2005, 09:53  |  El-Punt.-JORDI-CASAS/Olot-

Tretze instituts d'educació secundària de Catalunya seran els encarregats d'atorgar el títol de formació professional als treballadors que no el tinguin però que s'han format durant anys en el món laboral. Les titulacions, que encara s'han de concretar, són, bàsicament, per al sector serveis.

Un institut suspèn les classes per no poder pagar la factura0

Lectures (411) 09/02/2005, 21:08  |  el-Periódico.-Agències

Uns 980 alumnes de l'institut d'educació secundària Luis Vives de València han tornat aquest matí a casa seva després que la direcció del centre suspengués les classes per falta d'electricitat, a causa del deute de 4.500 euros que manté amb Iberdrola. El centre al·lega que no pot abonar aquesta quantitat perquè no disposa de les ajudes oficials de la Generalitat valenciana.

Baleares implantará un observatorio para evitar la violencia0

Lectures (466) 09/02/2005, 09:37  |  Europa-Press.-PALMA-DE-MALLORCA  |  Etiquetes: #Violència escolar, #Salut laboral, #LOCE,

Los centros educativos de Baleares contarán en breve con un observatorio para promover la convivencia y diseñar planes de actuación a fin de prevenir posibles situaciones de conflicto en el ámbito escolar, con el asesoramiento de un grupo de expertos, una medida que adoptará también el resto de comunidades autónomas gobernadas por el Partido Popular, siguiendo el ejemplo existente ya en la Comunidad Valenciana.

El CE pide la Religión en horario no lectivo0

Lectures (309) 08/02/2005, 10:14  |  Europa-Press.-Madrid

El Consejo Escolar del Estado considera que el mandato constitucional que reconoce el derecho de los padres a decidir el tipo de formación religiosa de sus hijos, "puede y debe cumplirse, pero fuera del horario escolar", y sin ser incluidas en el plan de estudios. Estima, además, que los acuerdos sobre la enseñanza de las religiones en centros públicos son "claramente contradictorios con la aconfesionalidad del Estado" por lo que deben ser denunciados.

Instruir i educar0

Lectures (498) 08/02/2005, 10:05  |  el-Periódico.-Montserrat-González

Sóc mestra, aquella espècie de la qual només es parla per vacances, quan la gent no sap què fer amb els seus fills. I estic farta de veure anuncis sobre jocs, llibres... amb els quals els nens aprenen "divertint-se".

Els empresaris es queixen de la baixa formació dels joves0

Lectures (489) 08/02/2005, 09:46  |  La-Malla.net.-Anna-Massa

Els joves que arriben a l'edat d'incorporar-se al mercat laboral ho fan amb una manca de coneixements bàsics important, segons indica un informe elaborat per la Cambra de Comerç de Barcelona.

¿No hay ciencias en la educación secundaria?0

Lectures (452) 06/02/2005, 20:25  |  La-Vanguardia.-JAUME-R.-GRANELL

Recientemente se ha hecho público el informe Pisa, que pone de manifiesto algunas importantes deficiencias en el nivel de los estudiantes de enseñanza secundaria de nuestro país. Se ha detectado, entre otros problemas, que los estudiantes muestran importantes carencias en la comprensión lectora, en las matemáticas y en las ciencias, aunque este último aspecto no ha sido demasiado destacado en los medios de comunicación.

El curs 2005-2006 podria avançar-se0

Lectures (397) 05/02/2005, 16:45  |  La-Malla.net.-Anna-Massa

Malgrat tenir en contra el professorat, la consellera d'Educació, Marta Cid, ha confirmat la voluntat d'avançar tres dies l'inici del curs. Tot i que no ha volgut pronunciar-se sobre una data exacta, ha apuntat al dilluns 12 de setembre com el dia més probable d'inici de curs.

USTEC-STES i CCOO recolzen que s'avanci l'inici del curs0

Lectures (634) 05/02/2005, 16:37  |  el-Periódico.-JORDI-CASABELLA

Els dos sindicats de docents que compten amb més representació als centres públics, USTEC-STES i CCOO, no van posar ahir cap objecció al fet que el pròxim curs escolar comenci el dilluns 12 de setembre, tres dies abans de la data habitual.

El 80% de profesores y alumnos exige castigos0

Lectures (587) 05/02/2005, 16:05  |  La-Razón.-  |  Etiquetes: #LOGSE,

Más de ocho de cada diez alumnos y profesores de los centros españoles se han mostrado partidarios de establecer castigos y sanciones a los estudiantes conflictivos en los centros, según un estudio elaborado por el Instituto de Evaluación y Asesoramiento Educativo (IDEA), presentado ayer en Madrid.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal