Més de 30 instituts de Barcelona denuncien baralles i tràfic de drogues0

Lectures (492) 11/03/2005, 09:26  |  Vilaweb.-  |  Etiquetes: #Salut laboral,

Trenta-tres instituts d'ensenyament secundari de Barcelona han demanat ajuda a l'Ajuntament per solucionar els problemes que protagonitzen els joves a les portes dels centres. El regidor de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Jordi Hereu, va explicar ahir a la comissió de Seguretat Ciutadana que des de fa tres mesos existeix un protocol per denunciar actes vandàlics, baralles, agressions, robatoris, consum de cànnabis i tràfic de drogues a les entrades i sortides escolars.

PERDÓN POR PARTIDA DOBLE. Diecinueve demandas de disculpa0

Lectures (782) 10/03/2005, 10:58  |  Juan-A.-Cordero.-14/03/00-

Soy Profesor y Padre, por lo que últimamente vengo ensayando un mea culpa para un futuro inmediato, cuando mis hijos y alumnos comiencen a ser adultos. Creo que esta generación se merece que alguien se disculpe por lo que hemos hecho con ellos.

Educació anuncia mesures contra el frau0

Lectures (549) 10/03/2005, 10:12  |  El-Punt.-MARCEL-BARRERA

Les trampes que fan alguns pares per aconseguir matricular els fills en els millors centres educatius serà més difícil a partir d'ara. Després d'unes primeres mesures de control en la preinscripció provades l'any passat pel Departament d'Educació i que van resultar del tot insuficients, ahir la consellera d'Educació, Marta Cid, va anunciar-ne unes altres. A partir d'ara, quan el domicili del sol·licitant no coincideixi amb el que diu el DNI, s'haurà de presentar un certificat municipal de convivència de l'alumne. I el més important. Quan es demostri que hi ha hagut frau, els pares perdran la preferència.

DOGC núm. 4340. Prova d'accés als cicles -convocatòria-0

Lectures (1048) 10/03/2005, 09:51  |   |  Etiquetes: #DOGC,

RESOLUCIÓ EDC/592/2005, de 2 de març, per la qual es convoquen proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de formació professional específica, corresponents a l'any 2005. (Pàg. 5952)

Cid confirma que el proper curs començarà el 12 de setembre0

Lectures (626) 09/03/2005, 14:49  |  La-Malla.net.-Anna-Massa  |  Etiquetes: #Mobilitzacions,

Ja ho havia avançat però la consellera d'Educació, Marta Cid, ha confirmat aquest matí, en la inauguració del Saló de l'Ensenyament, que el proper curs 2005-2006 començarà el dia 12 de setembre, tres dies abans del que és habitual. Cid diu que no es tracta d'una modificació definitiva del calendari escolar sinó que simplement s'ha decidit adequar-lo per a què el curs comenci un dilluns en lloc de dijous.

Profesores en cuestión0

Lectures (672) 09/03/2005, 09:33  |  El-Correo.-VICENTE-CARRIÓN-ARREGUI/PROFESOR-DE-INSTITUTO  |  Etiquetes: #Interins i substituts,

Me parece muy peligroso enfocar el conflicto que ha dejado sin trabajo a 157 interinos del sistema educativo vasco como un conflicto lingüístico. Comulgo plenamente con el Ararteko Lamarca cuando afirma que «bastantes fracturas hay ya en la sociedad vasca como para abrir otra» y creo que, especialmente en periodo electoral, todos los ciudadanos responsables -y más aún los profesores- debemos evitar esa visceralidad tan agresiva hacia los argumentos ajenos con que ETA, y antes la dictadura, ha envenenado esta tierra.

Resposta d'alguns intocables0

Lectures (475) 09/03/2005, 08:52  |  Avui.-Secció-d'Ensenyament-de-Masquefa

Costa de creure que una persona a la qual se suposa un cert raciocini per la seva condició de llicenciat i escriptor pugui caure en els prejudicis més parcials i estereotipats quan es refereix a un col·lectiu de milers de professionals, com som els del cos docent públic, com ell ens anomena, i no s'estigui de qualificar-nos de ganduls diversos cops.

Procés transparent en el món educatiu0

Lectures (650) 09/03/2005, 08:42  |  Avui.-Joan-Carles-Zamora-Jarque-  |  Etiquetes: #Interins i substituts,

Vivim temps de canvis a l'àmbit del món educatiu. D'una banda, s'ha renovat el sistema d'accés a la direcció de centres educatius públics, la qual cosa hauria de suposar en un futur proper la consolidació d'un sistema de gestió que ens apropi al nostre entorn europeu, i faci disminuir part de les precarietats que aquest sistema ha arrossegat de manera secular. També fóra bo que les centrals sindicals garantissin amb la seva presència la màxima transparència del procés de canvi.

Tribunal Superior de Justícia valencià reconeix el títol de filologia catalana0

Lectures (499) 09/03/2005, 08:30  |  Acció-Cultural-del-País-Valencià  |  Etiquetes: #Oposicions,

El TSJ de la Comunitat Valenciana ha dictat una nova sentència de data 11 de febrer de 2005 per la qual reconeix que el títol de Llicenciat en Filologia Catalana és apte per a acreditar coneixements de valencià a les proves d’accés a la funció pública docent de la Generalitat Valenciana.

Oposicions 2005 -Aclariments fase d'oposició-0

Lectures (2981) 08/03/2005, 21:18  |   |  Etiquetes: #Oposicions, #LOCE,

Aclariments sobre la fase d'oposició en els procediments selectius d'ingrés lliure i reserva per aspirants amb disminucions

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal