Una madre saca a su hija de un instituto al imponerle un centro religioso0

Lectures (457) 24/01/2005, 09:43  |  Europa-Press.-LLEIDA

La madre de una adolescente de 12 años de Sant Martí de Maldà (Lleida) ha decidido sacar a su hija del instituto Sant Josep de Tàrrega (Lleida) donde estudiaba después de que la Conselleria de Educación de la Generalitat le asignara una plaza en uno de los dos colegios religiosos concertados de la población.

La comunitat educativa gironina dóna ple suport a la xarxa única0

Lectures (583) 24/01/2005, 09:24  |  El-Punt.-DANI-VILÀ/Girona

La comunitat educativa de les comarques gironines dóna ple suport a la proposta que l'escola concertada s'integri dins d'una xarxa única d'educació amb els centres públics, com assenyala la proposta inicial del pacte nacional per l'educació. Sindicats, pares i professors consideren bàsic aquest acord per tirar endavant els reptes de l'educació.

Vascos y vascas0

Lectures (450) 24/01/2005, 09:04  |  Magisnet.-José-M.-LACASA

La autocomplacencia no ha sido algo exclusivo del MEC con respecto a los resultados del PISA. Más bien ha sido algo generalizado en las comunidades que pidieron una ampliación significativa del estudio: Cataluña, País Vasco y Castilla y León.

¿Cuánto influye el gasto por alumno?0

Lectures (449) 24/01/2005, 08:57  |  Magisnet.-José-M.-LACASA

Después del varapalo de PISA muchos han empezado a buscar culpables –tarea inquisitorial de gran éxito en España cuando las consecuencias nos desagradan– y parece que han aparecido: máximo responsable, el gasto por alumno. Pero, ¿hemos elegido al verdadero culpable?

USTEC, CCOO y UGT valoran de forma muy positiva el documento propuesto0

Lectures (777) 23/01/2005, 20:35  |  Europa-Press

Los sindicatos USTEC-STEs, CC.OO. y FETE-UGT coincidieron hoy en calificar de "oportunidad histórica" el debate que se abre ahora para alcanzar el Pacto Nacional por la Educación, después de que el grupo de expertos presentara un documento, a petición de la Conselleria de Educación de la Generalitat, para sentar las bases para la futura Ley Catalana de la Educación.

Les enseignants retrouvent le chemin de la grève0

Lectures (637) 23/01/2005, 19:56  |  Libération.-Marie-Joëlle-GROS  |  Etiquetes: #Mobilitzacions,

Forte mobilisation des fonctionnaires hier pour la défense du service public.

Els experts demanen 6 hores diàries de classe a primària0

Lectures (478) 21/01/2005, 13:23  |  el-Periódico.-JORDI-CASABELLA

Un informe encarregat per Educació reclama l'ampliació de l'horari lectiu a la xarxa pública. El document proposa "endurir" l'accés a la professió docent i reformar els concerts

Menys vacances a l’estiu i més la resta de l’any0

Lectures (527) 21/01/2005, 11:23  |  Metro.-Fede-Cedó

El Departament d’Educació vol tirar endavant una vella aspiració, la de reduir el període de vacances que nens i mestres gaudeixen a l’estiu, i compensar-lo amb més festes repartides durant la resta de l’any. És la principal conclusió del Pacte Nacional per l’Educació que ahir va presentar la consellera del ram, Marta Cid, i que ara s’haurà de discutir amb la comunitat educativa. El text advoca per implicar més els pares en la formació dels nens a través de la figura d’un contracte escolar que fixi els drets i deures d’uns i altres.

Bases para un pacto educativo0

Lectures (814) 21/01/2005, 10:38  |  La-Vanguardia.-JOSEP-PLAYÀ-MASET-

Un nuevo sistema de conciertos económicos, otro modelo de profesorado, la ampliación de los horarios de apertura de los centros y la coordinación entre el tiempo de ocio y el educativo son los ejes del documento para el futuro Pla Nacional per a l´Educació que un grupo de expertos presentó ayer.

Concerts, dret educació i calendari eixos debat educació0

Lectures (842) 21/01/2005, 10:12  |  EFE.-Barcelona

Un nou sistema de concerts econòmics,els mecanismes per garantir el dret a l'educació, l'ampliació del calendari escolar i la unificació dels centres de primària i secundària són alguns dels temes que es perfilen com a eixos del debat sobre el Pacte Nacional per a l'Educació a Catalunya.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal