Vaga 9 i 15 octubre. Les nostres exigències: provisió dels EPI's necessaris0

375 01/10/2020, 11:25       #Salut laboral, #Mobilitzacions,

Vaga 9 i 15 octubre. Les nostres exigències: contractació de més docents i personal de suport0

430 30/09/2020, 09:58       #Salut laboral, #Mobilitzacions,

Modificació sobre la impartició de forma presencial o a distància de diversos crèdits en els ensenyaments professionals a distància0

739 30/09/2020, 09:16       #DOGC, #Cicles Formatius,

RESOLUCIÓ EDU/2332/2020, de 21 de setembre, per la qual es modifica l'annex de la Resolució ENS/1435/2015, de 19 de juny, de la impartició de forma presencial o a distància de diversos crèdits en els ensenyaments professionals a distància.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Vaga 9 i 15 octubre. Les nostres exigències: Limitació del nombre d'alumnes per aula per mantenir la distància de seguretat0

605 29/09/2020, 10:37       #Salut laboral, #Mobilitzacions,

Anem a la vaga: el 9 i el 15 d'octubre, vaga a l'ensenyament públic2

3884 25/09/2020, 09:58       #Salut laboral, #Mobilitzacions,

Des de força abans que comencés el curs, els sindicats de l’ensenyament públic hem estat manifestant unitàriament el nostre malestar per la manera com el Departament d’Educació ha encarat la pandèmia de la COVID-19, amb mesures insuficients que no garanteixen la seguretat ni de l’alumnat, ni del professorat, ni de la resta de personal implicat en els centres educatius. L’Administració s’ha mostrat en tot moment insensible a les nostres peticions i propostes de negociació.

Aclariments per a la gestió de casos covid-19 als centres educatius0

2269 23/09/2020, 20:29       #Salut laboral,

A) Amb relació a un cas sospitós
Tal com descriu el "Protocol de gestió de casos als centres educatius", i que està en contínua revisió, un cas sospitós (aquell que té simptomatologia i a qui se li ha demanat una PCR) ha de fer aïllament domiciliari, mentre està a l’espera del resultat de la prova. També han de quedar-se a casa els germans escolars o convivents que treballin en un centre educatiu...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Acompanyament (coaching) per a les oposicions a Inspecció (edició 2020-2021)0

919 22/09/2020, 13:01       #Oposicions, #Formació,

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) sempre ha estat partidari d'una Inspecció transparent, plural, objectiva, neutral i capaç de establir ponts de comunicació entre el professorat i l'Administració així com d'assegurar la convivència i el respecte als centres docents i vetllar pel desenvolupament de la nostra tasca professional i, per tant, vol contribuir tant a la promoció del professorat d'ensenyament secundari cap el cos d'Inspectors d'Educació com a la conversió dels fins ara llocs de treball provisionals i precaris en definitius. Per aquest motiu, ofereix un "Acompanyament (coaching) per a les oposicions a Inspecció".
La matrícula es realitza telemàticament a http://secundaria.info/cursos.php.
Els afiliats/des poden matricular-se des de l'1 d'octubre de 2020.
Inici matriculacions: 7 d'octubre
Data límit de matriculació: fins el 17 d'octubre de 2020.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Augment del nombre de dies de nomenaments telemàtics setmanals0

1499 21/09/2020, 18:28       #Interins i substituts,

Bon tarda,
Us avanço que, ateses les circumstàncies actuals, esta previst augmentar el nombre de dies dels nomenaments telemàtics a partir del dia 28 de setembre. Els dies establerts seran els dilluns, dimecres i divendres.
Així mateix, us comunico que es farà seguiment de l’impacte de l’esmentat increment per tal de valorar la possibilitat d’augmentar un dia més, si s’escau.
Finalment, us informo que també, a partir de la data esmentada, el dia del nomenament del procediment de selecció de personal interí docent per part del directors dels centres educatius públics (PDI) passarà a fer-se els dimarts en lloc dels dijous. Salutacions cordials.

Carta de comiat. Una víctima més del Decret de plantilles5

4285 15/09/2020, 20:32       #Opinió, #Decret de plantilles,

Hola companys/es,
Us voldria fer partíceps d'aquesta experiència que estic vivint arran de la meva marxa de l'institut Lluís de Peguera i també provocar una reflexió entorn determinades pràctiques.

Mesures COVID-19: Bústia de denúncies0

1747 10/09/2020, 11:20       #Salut laboral,

Aquest curs ha començat amb una greu anomalia, afegida a les que de manera endèmica venien sent «normals», com a resultat de la pandèmia i la pèssima gestió que n’ha fet el Departament d’Educació.
Ens consta que a molts instituts s’estan produint gravíssimes anomalies que estan posant irresponsablement en risc la salut del professorat: inexistència dels equips de protecció que el Departament té l’obligació d’aportar, ús dels espais sense respectar les distàncies de seguretat o sense mascaretes, desatenció del professorat vulnerable i, fins i tot, incompliment de les mesures adoptades pel Departament, que ja eren en si mateixes insuficients i molt més relaxades que les prescrites per les autoritats sanitàries en qualsevol altre àmbit.
Posem a la vostra disposició aquest espai per tal que, si teniu coneixement d’incompliments en el vostre centre, de situacions en què a vosaltres mateixos us hagin obligat a exposar-vos o, en definitiva, de qualsevol situació que considereu incorrecte o il·legal relacionada amb la pandèmia, ens en feu arribar la informació.
Per a poder actuar, necessitem estar-ne informats.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal