'Ego sum Grammaticus'0

Lectures (621) 24/02/2007, 15:09  |  Ricard-Massó-(ASPEPC·SPS)  |  Etiquetes: #LOGSE,

La Vanguardia del 23 de febrer publicava un article on uns suposats experts, evidentment en pedagogia i en ciències de l’educació, opinaven que el professorat de secundària està mal preparat i per tant serien necessaris cursets i màsters en pedagogia per reciclar-los i així poder exercir la docència.

Negociacions i gestions d'ASPEPC·SPS amb el Departament0

Lectures (661) 21/02/2007, 10:21  |   |  Etiquetes: #LOGSE, #LOE, #LOCE,

Constitució de la nova Mesa Sectorial, Comissions Tècniques sobre adaptació al personal docent de la Llei de Conciliació de la vida familiar i laboral i sobre contractació de professorat especialista i entrevista amb el responsable del "Pla de Millora" ("Aprovats x diners").

Oposicions 2007: Sessions orientatives gratuïtes -dates i lloc-0

Lectures (1116) 20/02/2007, 10:01  |   |  Etiquetes: #Oposicions,

Una vegada acabat el procés de preinscripció el passat 28 de gener, confirmem les dates i els llocs de les sessions orientatives. En els propers dies els interessats rebran un correu electrònic on se'ls comunicarà la sessió a la que han estat acceptats o bé si es troben en llista d'espera. Donada la gran demanda, la Federació ASPEPC·SPS realitzarà tres sessions extraordinàries gratuïtes per tots aquells que estan en llista d'espera.

Una bona notícia per als interins?0

Lectures (655) 20/02/2007, 09:51  |   |  Etiquetes: #Oposicions,

ASPEPC·SPS ha denunciat públicament, i sobretot davant del Departament d'Educació, la injustícia que representa per als interins d’ensenyament secundari el fet que a les convocatòries d'oposicions es reservi un elevat percentatge de places per als funcionaris de primària (en les darreres convocatòries el percentatge reservat als mestres ha estat del 50% de les places) que, a més a més, gaudeixen d'unes condicions d'accés del tot inadmissibles per privilegiades i per discriminatòries respecte al col·lectiu d'interins de secundària.

Oposicions 2007: Sessions orientatives gratuïtes0

Lectures (2229) 18/01/2007, 09:13  |   |  Etiquetes: #Oposicions,

La Federació ASPEPC·SPS, amb la col·laboració de l'Associació de Catedràtics (ACESC), organitzarà properament una sèrie de sessions orientatives cara a les properes Oposicions al cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Aquestes sessions, gratuïtes, informaran sobre com preparar la Programació Didàctica i la Unitat.

Eleccions sindicals 2006: Comunicat de la Federació ASPEPC·SPS0

Lectures (1551) 01/12/2006, 21:25  | 

La Federació de Secundària ASPEPC·SPS valora molt positivament i amb gran satisfacció els resultats obtinguts en aquestes eleccions sindicals a les juntes de personal docent. Malgrat l'alta abstenció registrada, en general i entre el professorat de secundària en particular, ASPEPC·SPS passa de 9 a 20 delegats, se situa com a tercera força sindical de l'ensenyament públic, entra a la Mesa Sectorial de negociació i obté representació a les quatre demarcacions catalanes.

Vols ser interventor d'ASPEPC·SPS?0

Lectures (576) 17/11/2006, 10:45  | 

Si vols col·laborar amb ASPEPC·SPS durant el dia de les eleccions, ara pots fer-ho acreditant-te com a interventor i/o apoderat. La tasca dels interventors i apoderats consisteix a vigilar que el procés electoral es desenvolupi amb normalitat en una mesa o grup de meses determinades.

Propostes d'ASPEPC·SPS (IV): Sistema educatiu0

Lectures (2197) 17/11/2006, 09:54  |  Federació-ASPEPC·SPS  |  Etiquetes: #Mobbing, #LOGSE, #Decret de plantilles,

Des d'ASPEPC·SPS proposem:

- Batxillerat de tres anys de durada com a mínim.

- Cicles formatius de dos anys de durada mínima, i amb la incorporació de matèries comunes aplicades a l'especificitat del cicle.

- Manteniment de la Formació Professional als instituts de secundària. No al seu traspàs a la universitat o a empreses privades.

- Diversificacions curriculars en itineraris a partir dels 15 anys...

Per a què serveixen les Eleccions Sindicals?0

Lectures (774) 04/10/2006, 09:48  |   |  Etiquetes: #LEC,

S'acosta una nova convocatòria d'eleccions sindicals, unes eleccions que, cal reconèixer-ho, estan bastant desprestigiades entre el professorat de secundària, així com en general el món del sindicalisme docent. Aquesta percepció negativa entre el professorat s'ha traduït en una massiva abstenció a les darreres convocatòries electorals.

Aclariments sobre la posició d'ASPEPC·SPS en relació als mestres0

Lectures (747) 28/09/2006, 10:39  |   |  Etiquetes: #LOGSE,

El darrer comunicat d'ASPEPC·SPS sobre la proposta del Departament i alguns sindicats per tal que el col·lectiu de mestres adscrits a l'ESO puguin impartir segon cicle d'ESO i batxillerat ha suscitat tota una sèrie de respostes i reaccions, des de certs col·lectius, que es caracteritzen per la seva malintencionada interpretació del nostre document, tot presentant-nos com un col·lectiu "anti-mestres".

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Canals RSS

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal