Oposicions 2020: publicats els supòsits pràctics d'EOI0

1081 16/03/2020, 19:51       #Oposicions,

Exemples de supòsits pràctics del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Nova instrucció sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives pel coronaviurs0

1610 14/03/2020, 20:00       #Salut laboral,

Instrucció 3/2020, de 13 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu delcoronavirus SARS-CoV-2.
La situació epidemiològica derivada delcoronavirus SARS-CoV-2 obliga a estar permanentment subjectes a les revisions que s’acordin per les autoritats competents, especialment per les sanitàries.En aquest sentit, la Resolució SLT/720 /2020, de 13 de març, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 (DOGC núm. 8084A, de 13.3.2020) disposa en el seu punt 1, lletra m), l’obligació de limitar la prestació dels serveis públics a aquells estrictament necessaris per garantir el correcte funcionament dels serveis bàsics o estratègics i la restricció de la mobilitat del personal al servei de l'Administració de la Generalitat i de les entitats del seu sector públic institucional, sens perjudici d’aquella que es consideri indispensable per al manteniment dels serveis públics abans esmentats.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


MUFACE: Covid-19: Información de interés a mutualistas0

1648 14/03/2020, 19:52       #MUFACE,

MUFACE informa a todos sus mutualistas sobre la situación actual de la epidemia de coronavirus y la conveniencia de priorizar las gestiones por teléfono o por vía electrónica en las oficinas provinciales.(...)
MUFACE recuerda a todos sus mutualistas y beneficiarios que están cubiertos al 100% en esta emergencia internacional, tanto si son de adscripción pública o privada, al igual que el resto de usuarios del Sistema Nacional de Salud. Todos los mutualistas van a ser atendidos conforme al protocolo vigente determinado por las autoridades sanitarias.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Instrucció sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives pel coronaviurs0

1273 13/03/2020, 09:51       #Salut laboral,

Instrucció 1/2020, de 12 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació als centres i serveis del Servei d’Educació de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2.

Comunicat sobre el tancament dels centres educatius0

1484 12/03/2020, 19:45       #Salut laboral, #Comunicats,

La Generalitat ha anunciat el tancament dels centres educatius catalans per causa del coronavirus a partir de demà, divendres. Ahir mateix, dimecres, alts responsables del Departament d'Educació afirmaven a la mesa sectorial que el tancament dels centres era una «exageració» -Déu n'hi do amb llurs preclares ments!-. D'acord que els esdeveniments van molt ràpids, però que certs personatges tenen responsabilitats molt per damunt de les seves capacitats, sembla també evident. I ahir mateix ho denunciàvem públicament.

Nota de premsa. Departament d'Educació: El Govern tanca a partir de demà tots els centres educatius de Catalunya0

1542 12/03/2020, 18:19       #Salut laboral,

El Govern de la Generalitat ha decidit tancar a partir de demà tots els centres educatius de Catalunya, en coordinació amb el Departament de Salut i en el marc del Pla d’Actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc. Ho fa com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus. La mesura afectarà a tots els centres de Catalunya, siguin de titularitat pública, privada concertada, privada o de qualsevol altra titularitat, i a les diferents etapes educatives.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tanquen escoles, instituts i universitats a Catalunya a partir de demà divendres pel coronavirus0

1697 12/03/2020, 14:17       #Salut laboral,

És una mesura inèdita que afecta gairebé 1.800.000 estudiants i prop de 100.000 docents.
En directe

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Nota de premsa: les no-mesures educatives contra el coronavirus0

3195 11/03/2020, 19:42       #Salut laboral, #Comunicats,

El Departament d’Educació ha manifestat aquest matí a la Mesa Sectorial que seria «exagerat» tancar els centres per causa del coronavirus. Per tant, se segueix amb les activitats normals als centres educatius, incloses les jornades de portes obertes. Mentrestant, la OMS declara la situació de pandèmia global i els casos d’infecció se segueixen multiplicant. A d’altres països i comunitats autònomes tots els centres educatius estan ja tancats. Però aquí no passa res.

Comunicat del Departament d'Educació en relació al coronavirus0

1869 11/03/2020, 08:59       #Salut laboral,

Dimarts, 10 de març de 2020.
En relació al coronavirus, el Departament d’Educació fa saber als centres educatius noves mesures de prevenció amb la finalitat de contribuir a la seva contenció:

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Oposicions 2020: participació en tribunals d'oposicions. Llista d'admesos i exclosos0

2256 09/03/2020, 18:49       #Oposicions,

Resolució del director general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual es fa pública la relació de personal funcionari docent que ha sol·licitat formar part dels tribunals en la convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats. (Resolució al Portal de centre. Usuari i contrasenya GiCAR / ATRI).
Consulta de la llista al Portal de Centre (Usuari i contrasenya GiCAR / ATRI).

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal